Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafiam na nieudacznikow

Polecane posty

Gość gość
Facet to bardzo prosta, nieskomplikowana istota która w życiu kieruje się zazwyczaj logiką, a nie prymitywnymi emocjami. xxx prosta konstrukcja nie dziwota że WASZE DRUGIE IMIĘ to CEP

Gość gość
Proste rzeczy zawsze są najlepsze :)

Gość gość
nieudacznik przyciąga nieudacznika :P na co liczysz?? ze to on bedzie za ciebie robił?:D:D Ja tam znalazłam i miłego i spokojnego i zaradnego i pracowitego ;)

Gość miechanizator
Widziałaś kiedyś rakietę z silnikiem diesla . Czemu nigdy na taką nie trafiłem ? Zastanów się czy na wszystkich sprzętach da się latać i jeździć jednocześnie .

Gość gość
ale ja duzo nie wymagam! piszecie troche zlosliwie jakbym wymagala sprzecznych rzeczy,a to nieprawda! cala kafeteria...

Gość gość
"drugi byl pracowity,mily i dobry,ale nie mial doswiadczenia w zwiazkach i ciagle popelnial gafy" . A jakież to gafy popełniał ten drugi? To że nie miał żadnego doświadczenia w związkach od razu go przekreśla? Ty też kiedyś tego doświadczenia nie miałaś, może czasem wypadałoby dać komuś szansę, pogadać, przedstawić swoje oczekiwania a nie trwać w nadziei że partner sam się czegoś domyśli... my nie jesteśmy jasnowidzami, a ostatnio myślę sobie że kobiety właśnie tego od facetów oczekują.

Gość gość
nie chce by byl jasnowidzem, to nie tak, ale tlumaczyc mu proste sprawy, podpowiadac rozwiazania itp....to jest porazka

Gość gość
albo teraz- po klotni nie odzywa sie 3 dni bo boi sie,zeby mnei bardziej nie zdenerwowac! a mnie wkurza jego milczenie i chowanie glowy w piasek

Gość gość
no i ?

Gość gość
Ten drugi był ok ale nie był doświadczony więc go skreslilas szukasz ideału

Gość gość
A co to znaczy nie mają doświadczenia w związkach, popełniają gafy, nie umieją rozmawiać i się sprzeczać? Jakieś problemy z kosmosu wymyślasz na siłę.

Gość gość
zal wybierz sobie pieska lub kotka do kochania

Gość gość
to nie sa problemy z kosmosu. chce miec faceta inteligentnego emocjonalnie, a nie takiego,ktoremu wszystko trzeba tlumaczyc.

Gość gość
Masz takiego partnera, na jakiego zasługujesz. Jeśli Twoi faceci są dupowaci to znaczy że dla takich jesteś atrakcyjna. To typowa kobieca cecha...siedzieć na d***e i marzyć o idealnym facecie, swoich wad nie widząc, "bo przecież jestem kobietą to mam prawo do wad".

Gość gość
To znaczy co obecnie musisz im tłumaczyć, czego nie rozumieją?

Gość gość
Pewnie szuka takie co ją w pełni zrozumie... ale taki to się jeszcze nie narodził, żeby zrozumiał kobietę.

Gość gość
mój nie jest jakiś superzaradny. Nie zarabia dużo, ale za to mam w domu posprzątane i ugotowane :) Czasem trzeba zamienić się rolami :)

Gość gość
Autorko tak się czepiasz facetów jakbyś sama była ideałem, nie ma ludzi doskonałych, każdy ma swoje wady i właśnie to jest w tym wszystkim piękne, że kocha się kogoś pomimo jego wad.

Gość gość
za ostatni wpis dziekuje, przemysle. natomiast fakt,chcialabym miec ideal, dlaczego nie? dlaczego mam sie zgadzac na ciapowatosc?

Gość gość
Jak chcesz mieć ideał, to wróżę Ci samotną starość, ideały istnieją tylko w Twojej chorej głowie, ewentualnie w tanich romansidłach :)

Gość gość
nie mam chorej glowy, nie musisz mnie obrazac, no chyba, ze sie tym dowartosciowujesz...

Gość gość
Ale to nie miałabyś obraza, każdy z nas ma w swojej głowie jakiś tam ideał, ale trzeba sobie uświadomić wreszcie że to tylko wymysł, coś wyimaginowanego, coś co nie istnieje. Ja też taki ideał posiadam, mam dziewczynę która nijak nie jest do tego ideału podobna, ale ja kocham i jest git :)

Gość gość
sugerujesz wiec, ze kiedy sie naprawde zakocham to nie bede patrzec czy ideal czy nie? no moze...cos w tym jest

Gość gość
Jak się zakochasz, to ta osoba będzie Twoim ideałem, a ten z głowy sobie wyparuje ;)

Gość gość
Tylko musisz dać szansę sobie i facetowi.

Gość gość
ok,daje szanse,dzieki