Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htdddaaaaaaaaa

CZY TO NORMALNE ZE JA NIE ROBIE

Polecane posty

Gość htdddaaaaaaaaa

loda mojemu mezowi I ON PRZESZEDL NAD TM DO PORZADKU DZIENNEGO. mowi , ze jak nie chce to nie musze tego mu robic bo to nie jest mu az tak niezbedne. Kocvhamy sie czesto , nie narzekam. Maz oczywiscie robi mi minetke kiedy o to poprosze. Ja tego nie lub ie, brzydzi mnie fakt wkladania jego penisa ( ktorym przeciez sika) do mojej buzi ktora jem. Wiem, ze to dziwnie brzmi ale ja mam takie skojarzenia. Jak to w sobie zmienic? Bo przyznam sie , ze mnie to podnieca .

Gość gość
Moja żona także nie chce mi robić loda , no cóż można się obyć , ale niestety kilka razy poszłem do tej która się na to zgadza , ja jej poliżę a ona mi dobuzi weżmie ...ma to takie plusy że nie muszę przerywać stosunku bo to nie jest zdrowe dla chłopa a rozmaite środki antykoncepcyjne nie sprawdzają się , a ty jeśli Cię to podnieca , najpierw spróbuj przez gumkę a potem niech mąż się dokładnie umyję i zamknij oczęta i bierz do pysia , na pewno z czasem Ci się spodoba ......niestety moja jest nieprzejednana ............

Gość gość
Moja całuje mojego penisa, strasznie ją to podnieca i uwielbia to robić, czasem boje się, że go odgryzie czy co innego tak się przysysa. Oczywiście wszystko na czyścioszka. Ja robię jej minetkę, że aż ma gwiazdy przed oczyma, uwielbiam to robić.

Gość gość
I w środę takie tragedie opisujecie? Przecież ssanie c***a aż tryśnie to sama przyjemność i satysfakcja!

Gość gość
nie dla każdej niestety ((((((((((( (((((((((((

Gość gość
Środa zaczyna się lodem,ale tylko ustami potrafię go tak postawić...i tak się tym podniecić....że w międzyczasie bierze mnie od tyłu,a potem mam w ustach swój smak i jego spermę.k*******.bez tego się nie da!!!!

Gość gość
Ja wolę lizać cipkę zamiast mieć robionego loda, jakoś jest mi to obojętne czy dziewczyna robi czy nie.

Gość gość
John :-) sprawa gustu.;-)pozdrawiam.

Gość htddddaaaaaaa
mezowi na tym nie zalezy a ja nie moge sie przemoc bo przeciez maz sika penisem a ja mam go brac do buzi ktora jem??? Obrzydlistwo!!! Jakos nie moge sobie wyobrazic zeby moi znajomi to robili... tj jakies takie brudne...

Gość gość
bardzo podniecający układ,że on ciebie liże,kiedy chcesz,a ty go nie,pewne forma dominacj

Gość gość
a twoja cipka to nie sika??? a jednak mąż ją liże :O masakra :O

Gość gość
Ale jeśli jest utrzymana higiena to dlaczego nie . Poznanie siebie udoskonala pożycie :D Jak można nie chcieć spróbować np 69 czy tym podobne. Poznawanie ciała partnera jest bardzo ważne i każde miejsce wymaga pieszczot . Nic na siłę, może początkowo też mnie to brzydziło ale z każdym stosunkiem jest niemal przyjemniejsze.

Gość gość
NIE! to jest całkowicie nienormalne! tym bardziej,że jemu każesz lizać to czym sikasz! wstydź się! musisz to jak najszybciej zmienić i nadrobić zaległości

Gość htddd
higiena jest zawsze bo maz jest czyscioszkiem :) ale ja noge sie przemoc . minetke on mi robi bo to uwielbia.