Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a z innej beczki bo mam dylema

CHCĘ MIEĆ KRÓTKIE WŁOSY ALE CHYBA BĘDĄ MI SIĘ KRĘCIĆ

Polecane posty

mam włosy po zapięcie przy staniku ścięte na prost i krótka grzywka na bok. chcę mieć krótkie włosy w stylu "na boba" ale.... boje się że będą mi się kręcić ponieważ kiedyś miały do tego tendencję i jak rozpuszczę łądnie wyczeszę to też siędelikatnie wywijają minimalnie ale jednak. przy uchu mi odrastają grzywka to samo to mi się zawijają ;/ mam dość tych długich kudłów !! zazdrszczę tym co mają krótkie włoski !!! jak się tak obetnę to chyba będę chodzić w czapce bo łeb będę miała 2 razy więszy bo mam grube i dużo włosów ;/

Gość gość
Możesz prostować prostownicą, ale na wilgoci i tak ci się pewnie skręcać będą. Mam ten sam problem,nienawidzę swoich włosów :P

dokładnie! i ile można prostować ? w końcu wyłysiejemy ;) a jaką masz fryzurę ?

Gość gość
Ja teraz mam krótkie, gdzieś do końca brody, bez grzywki. Upinam je na wsuwki ile się da do tyłu, nie prostuję, przedziałek lekko po prawej. Wychodzi z tego taki nieco.. hmmm artystyczny nieład ;)

Gość gość
Takie coś wychodzi www.dodajfryzure.pl/wp-content/uploads/2013/02/10.uuu_.jpg. Tylko ja jestem blondynką ciemną.

Autorko mam gęste włosy, grube, falowane. Jedyna fryzura dobra dla mnie to ścięte na do pasa, jednej długości włosy bez grzywki. Wszelkiego rodzaju cieniowania, stopniowania źle się dla mnie skończą. Każdy mówi, że mam piękne włosy, ale dla mnie to męczarnia.

Gość gość
bob wymaga starannego modelowania po każdym myciu inaczej wygląda beznadziejnie. fajna fryzura, ale pracochłonna. chyba, ze masz bardzo podatne na układanie, albo z natury będą się jakoś fajnie układać.. mam normalnej gęstości włosy, które w ogóle się nie kręcą i wspominam boba jako męczarnię. łatwiej mi ułożyć długie włosy. no ale spróbuj, to tylko włosy. odrosną

Gość gość
Żadna prostownica nie jest dobra i każda POTWORNIE niszczy włosy.