Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozejście spojenia łonowego

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny ! nie życzę nikomu takiego bólu ! jestem na początku 9 msca i od 3 tyg leże z powodu mega bólu, nawala mnie spojenie (krocze) przy każdym ruchu, nie mogę się przekręcić z boku na bok, o chodzeniu nie mam mowy, powoduje łzy i robi mi się ciemno przed oczami, jak mam wstać do wc zbieram się 10 min i wyje z bólu, rozeszło mi się na ponad 2 cm (niby mało ) ale umieram z bólu, drętwieją mi łydki i strasznie bolą a ja nie mogę zmienić pozycji bo wtedy rozrywa mnie ból spojenia, mma zdrętwiałe opuchnięte dłonie , czuje się jak kaleka , wszyscy muszą mi wszystko podawać, rycze z bólu godzinami , dzidziuś jest wypasionym bobasem (tak mówią lekarze) mam już zamówioną cc ze wskazania spojeniowego i czekam jeszcze miesiąc, lekarze przewidują że będzie miał ok 4 kg, szyjkę mam długą , nie ma zagrożenia przedwczesnym porodem, kto tak miał ? jak ja mam znieść te męki ? eh .... pozdrawiam

Gość gość
miałam podobnie choć z twojego opisu wnioskuję że masz gorzej:-(màż pomagał mi chodzić po schodach i obracać się na łóżku na szczèście w 38 tyg odeszły mi wody i zrobili cc bo ciężko już było

Gość gość
a po porodzie to spojenie już Cię nie bolało ?

Gość gość
przeszło jak ręką odjął życzę cierpliwości