Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danceddream

Kelnerka

Polecane posty

Gość danceddream

Hej ;) Mam problem właśnie w pracą i ze swoim wzrostem. Jestem niską dziewczyną 158cm. Mam 16 lat i źle się czuję będąc taką malutką osóbką wśród wysokich koleżanek. W te wakacje idę do pracy jako kelnerka. Jak sądzicie czy wzrost przeszkadza w takiej pracy? Bardzo się przejmuje, że będę tylko ja taka malutka wśród innych bardziej atrakcyjnych i wysokich koleżanek-kelnerek.. Bardzo proszę o szczere wypowiedzi. ;)

Gość gość
chodzisz w szpilach?

Gość gość
Chodzę, ale w pracy raczej w szpilkach chodzić nie będę.

Gość danceddream
w kaloszach

Gość gość
a miniowki?

Gość gość
Miniówki raczej też nie wchodzą w grę.

Gość gość
Jesli jestes uwazama z atrakcyjna kobiete to nie masz sie czego obawiac .

Gość gość
Inni mnie uważają za atrakcyjną, natomiast ja siebie nie, właśnie przez wzrost..

Gość Ale to już było
Możesz pracować jako kelnerka.Ważne żebyś była miła i grzeczna dla gości, Wzrostem nie przejmuj się, nie musisz być żyrafą.

Gość waitress
Mam 21 lat i jestem kelnerką. To niezła praca, ale wiele zależy od tego jak trafisz. Ja kiedyś w wakacje pracowałam w niezłej restauracji, ale nie mogłam chodzić we własnych ubraniach, tylko w narzuconym stroju: biała bluzka i krótka spódniczka z rozcięciem. Jak było chłodniej to nawet problem miałam z rajstopami, bo było widać dół części majteczkowej, a nie wygląda to elegancko. Musiałam więc kupować specjalne bez zaznaczonej tej części (są droższe), w dodatku przy takiej długości spódniczki często leciało oczko czasem nawet 2 razy w ciągu dnia. Na rajstopy wydawałam majątek. Z kolei jak pracowałam w kawiarni, gdzie ruch był stale, zawsze byłam sama, nie miał mnie kto zmienić nawet do toalety. No i raz pociekło mi po nogach... przy ludziach. Po prostu nie wytrzymałam.

Gość gość
Mysle, ze wzrost nie ma tu nic do rzeczy. mnie podobaja się niskie kelnerki.

Gość gerdi
malutka to może być dziewczynka kilkuletnia a wzrost ok 160 cm to prędzej średni niż malutki. Malutki to do do 150 cm kogoś bym określiła. A średni wzrost w żadnej pracy oprócz modelki nie przeszkadza.

Gość gerdi
no, jeszcze stewardesa nie mogłabyś być ale co 160 cm niby przeszkadza w kelnerowaniu ? myślisz, że tam same modelki po 170 cm pracują?