Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają się wam te buty?

Polecane posty

Gość gość
Chyba w wojasie:)

Gość gość
co wy bredziecie? najpierw piszą że za baleriny więcej jak 35 zł nie dadzą, a poźniej że mają skórzane buty. ta skórzane buty za 35 zł, walnijcie się w łeb.

Gość gość
Nie podobają mi się. Myślę, że za taką cenę można o wiele ładniejsze kupić i jeszcze Ci sporo zostanie ;) . Ale jeżeli Ci się podobają, to kup, ale jak już to czarne ;)

Gość Wyjątkowo paskudne lordsy z
założenia powinny byc prostymi butami, więc po co ta brzydka falbanka? A cena, cóż, venezia-wbrew temu, co się tu niektórym wydaje- to polska firma i do tego produkująca buty nie najwyższej jakości. Ale rozumiem, że jak firma brzmi obcojęzyczno to od razu niektórym podnosi samopoczucie :)

Gość wifigdańsk
jak za tą CENĘ masakra. kolor fajny,marka tez. ale jakies takie zwykle jak na ta cenę. o wiele lepiej podobają mi się jakie miala ostatnio Sylwia Gr****** w PnŚ -białe snickersy ze złotymi ozdobami. takie własnie chcę;]

Gość gość
o wiele lepiej podobają mi się jakie miala ostatnio Sylwia Gr****** w PnŚ -białe snickersy ze złotymi ozdobami. xxxx hahahahhahaa, no to z tobą nie ma nawet co dyskutować skoro podoba ci się taki kicz...... w sam raz dla gimnazjalistek.

Umiesz czytać? Napisałam wyraźnie, że kupuję skórzane kozaki, pantofle, sandały, ale baleriny, w których w lecie chodzę na co dzień wybieram tanie, bo nie jest mi szkoda ich ściorać. Mam około 5-6 par na sezon. Kosztują od 30 do 70 zł. I nigdzie nie napisałam, że są skórzane.

Gość gość
20.06. Zauważ że tu się kilka osób wypowiada jako gość więc jedni nie dają więcej niż 35 inni przepłacają.

Gość wifigdańsk
Sylwia G x r x u x ch x a x ł x a. moze teraz przejdzie ale pewnie wiecie o kogo chodzi:) (usunąć x ).

Gość gość
hahahahahahaaaaaa buty snickersy!!!! snickers to baton DEKLU. buty to sneakersy. no dałąs popis inteligencji. takie wlasnie sie tu wiejskie mamuski wypowiadaja.

Gość gość
Do tych co myślą, ze luksusy kupuja za 200 zł i sie śmieją, że inni od Wietnamczyków kupują. A Wy myślicie, że w fabrykach w Bangladeszu, Malezji i na Filipinach to co sie produkuje?

Gość gość
Za co oni chcieli 320 zł?? Brzydkie, nie podobają mi się buty typu lordsy. Ale jak ci się podobają i masz na zbyciu 200 zł to kupuj :)

Gość gość
Kafeterianki uważają skórzane buty za wyrzucone pieniądze i kupują sztuczniznę za 35zł, później nie wiadomo dlaczego wszystkim śmierdzą stopy. Piękne buty!!!

Gość gość
nie musisz mnie uświadamiać gdzie to się produkuje, bo ja doskonale wiem, ale jednak jakość i użyte materiały są inne. i zamknij jape bo sama pewnie latasz po ZARZE, reserved, new look a to też z bangaldeszu czy innej korei

Gość vanilaaaaa
okropneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lepsze w kazar za taka cene

Gość gość
Jak komuś capią stopy to i w "lubutenach" za 3000 zł będą śmierdzieć. Chcesz to przepłacaj.

Literki, wypraszam sobie. Mi bynajmniej stopy nie śmierdzą. Dla mnie skórzane baleriny to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo to rodzaj butów, w których idę na grilla, na działkę, nad jezioro i nie jest mi szkoda ich zniszczyć.

Gość gość
Nie latam po ZARZE bo tam jest drogo :) to kpina z klientów, by im takie szmaty wciskać za taką kasę. Ja się nie daję w butlę nabijac jak Ty :)

Gość gość
w balerinach popylasz całą wiosne i poł lata wiec nie gadaj ze to tylko na grilla. a po grillu to co ubierasz na szwaje? skorzane mokasyny?

Gość gość
jakie brzydkie buty, w sam raz dla zaniedbanej mamauski z nadwaga ;/

Gość gość
A mnie sie podobaja:-) cena powinna byc 50% mniejsza ale jakbym miala kase to bym sama je kupila.

Gość gość
Baleriny to tak jak koleżanka pisze: grillowe obuwie. Ja na co dzień chodzę w szpilkach. Więc mi nie trzeba balerin za 300 zł.

Gość gość
sa paskudne. i nie warte tej ceny. jak zreszta kazde balerinki, ktore powinny kosztowac max. 50zl.

Gość gość
jak zara jest dla ciebie droga to pewnie zarabiasz najnizsza krajowa??? zgadlam? :)

Gość gość
w ogole , jak kobieta moze chodzic w takich butach ? ja sie pytam

Gość gość
Za takie baleriny taka cena???? Dla mnie to przesada...I powiem szczerze ze SZAŁU NIE MA,I D**Y NIE URYWA !!! No ale cóż... firmowe! :D Nawet za darmo bym ich nie chciała.

Gość gość
w sam raz dla zaniedbanej mamauski z nadwaga ;/ xxx hehe, dzieci nie mam, nadwagi tez nie:) 170cm i wazę 54 kg. ale dzięki za wszystkie negatywne komentarze od sfrustrowanych mamusiek, przekonały mnie aby je zamowic. i własnie to zrobiłam. zamówiłam czarne :)

Gość gość
Nie ja w ogóle nie zarabiam, nie muszę . Ale nawet gdybym wyciągała pięć średnich krajowych, to nie zmienia faktu, że ZARA jest dla durniów.

Gość gość
Za takie baleriny taka cena???? Dla mnie to przesada...I powiem szczerze ze SZAŁU NIE MA,I D**Y NIE URYWA !!! No ale cóż... firmowe! :D Nawet za darmo bym ich nie chciała.