Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają się wam te buty?

Polecane posty

Gość gość
Chloe w szpileczkach, wybacz, ale są takie zawody gdzie wykluczone są 14cm buty na co dzień :) Noszę dobrej klasy skórzane sandały czasem baleriny i nic nie jest za 35 zł. Uważam, że baleriny piękne, a te komentarze, że "za zwykłe" na 200zł? To co mają mieć śmigło czy GPSa? A na grilla chodzę w trzewikach :)

Gość gość
No to teraz się wstydź w nich chodzić :) fuj.

Gość gość
Wiedziałam, że na to forum mogę liczyć. Tu zwykle siedzą takie co siedzą na łasce- niełasce męża, rodząc kolejne dzieci i kupując najtańszy szmelc, co by było taniej. Na takie sfrustrowanem niedowartościowane babki zawsze można liczyć. Dzięki wszystkim, polepszyłyscie mi humor.

Ja pół lata spędzam na wsi u rodziców, grille, spacery. To dla mnie idealne buty na takie okazje. Nie szkoda mi ich wyrzucić nawet po tygodniu użytkowania. A oprócz nich w lecie noszę klapki i japonki. Część jest ze skóry, część nie.

Gość gość
20:18 mój komentarz był negatywny ale powiedziałam,że masz brać jeśli tobie się podobają:)nie jestem sfrustrowana po prostu mamy inny gust a pytałaś o zdanie więc się wypowiedziałam:)

Gość gość
Nie dlatego nie muszę zarabiać, bo jestem na utrzymaniu. Uczę się i mam godna stypę. Ale jej nie przepierdzielam na taki syf.

Gość gość
skoro chodzisz na codzien w szpilkach to na grzyba kupujesz szesc par tanich balerin? :) durne baby, same sobie przecza.

Autorko zapytałaś, wyraziłyśmy swoje opinie, więc nie pluj się teraz. Buty nie są w moim guście, bo cenię sobie prostotę.

Gość gość
Ja pierdzielę, nie widzisz, że tu się kilka różnych osób wypowiada. Moze 3 a moze 10. Kazda jako gość. Jedna myka w balerinach i ma ich 6 par, inna w szpilach i ma jedną tania parę balerin na grilla!!

Gość gość
To dla mnie idealne buty na takie okazje. Nie szkoda mi ich wyrzucić nawet po tygodniu użytkowania xxx weź przestań mi tu bajeczki puszczać, ze po tygodniu ci nie szkoda wyrzucic na smietnik. to co wydasz 35 zł zeby po tygodniu ci sie rozwalily? przeciez to wyrzucanie kasy w błoto. a poza tym gdyby ci sie rozwalily po tygodniu to bys poleciała z reklamacją, wiec przestan opowiadac bzdury MITOMANKO. to juz chyba lepiej kupic porządniejsze za 2 stówy niz kupic cztery pary za 35zł, po miesiacu je wyrzucic na smietnik i stracic 150zł. nie sadzisz????????????

Gość gość
Ja w ogóle noszę skórzane buty, na grilla też. Stopa umiera w ekoskórze albo innym nieoddychającym materiale!

Gość gość
Chloe ma super tok rozumowania: szkoda jej dwóch stów na jedne skórzane baleriny. za to nie szkoda jej wydać 35 zł na buty ktore wyrzuci po tygodniu... jeden tydzein 35zł, drugi tydzień 35ł. po miesiącu wyrzuci na śmietnik 140zł... i gdzie tu logika????????? takie debilki tu się włąsnie wypowiadają.

Gość gość
hahahah taaa sflaczałe flądry pisza,pełne dzieci,i z******* dom w kazdym kącie :D :D Jak ktos ma swoje zdanie to juz jest - ANTY?! Mi się te buty nie podobaja,nie mają w sobie NIC co zachwyca,zwykle szmaciaki jak dla mnie. P.S mam wiecej butów niz Wy wszyscy razem wzięci na kafeterii,uwielbiam buty,kocham buty,stac mnie więc kupuję,ale takich szmatławców bym nie kupiła fuj!

Gość gość
zdyskwlifikował cię wyraz którego użyłaś "szmatławce". inteligentna osoba nie używa takich słów w rozmowie. jesteś sfrustrowana, pewnie mąż cię do złotówki wyliczą :D

Gość gość
hahahah taaa sflaczałe flądry pisza,pełne dzieci,i z******* dom w kazdym kącie :D :D Jak ktos ma swoje zdanie to juz jest - ANTY?! Mi się te buty nie podobaja,nie mają w sobie NIC co zachwyca,zwykle szmaciaki jak dla mnie. P.S mam wiecej butów niz Wy wszyscy razem wzięci na kafeterii,uwielbiam buty,kocham buty,stac mnie więc kupuję,ale takich szmatławców bym nie kupiła fuj!

Czy uważasz, że będę sobie zawracać tyłek reklamacją butów za 50 zł :D? Tak, taki jest mój tok rozumowania, nie będę chodzić w jednej czy dwóch parach butów całe lato tylko mam ich 15 . Łącznie z pięcioma -sześcioma parami balerin, których nie jest mi żal wyrzucić.

Gość gość
To leć za halę kupić sobie swoje super obuwie :)

Gość gość
To nie do Chloe było :) Ale mogę nawiązać do ciebie - skoro masz kasę to kupuj skórzane i wyrzucaj po tygodniu. Kto zabroni bogatemu dobrze żyć?

Gość gość
żryj zaschnięty kał z d**y zdechłego karła szmato

Gość gość
chloe ty to jesteś kretynka, czyli wydasz na cały ten szmelc pare stów zeby to potem wszystko wyrzucic do kosza..... hahaha

Gość gość
a co jest takiego anty-inteligentnego w słowie SZMATŁAWIEC? Ogarnij sie człowieku,kulturalne osoby tez znają Waszych - buraków słownictwo :D Verstanden ?

Gość gość
żryj zaschnięty kał z d**y zdechłego karła szmato xxxx uuuuu. jaka agresja i frustracja. mąż wyzywa i nie szanuje? wspołczuję :) urodź mu następne i licz ze łaskawszym okiem na ciebie spojrzy :)))

Gość gość
Po co taka kłótnia nad takim badziewiem?

Gość gość
Z resztą dziewczyny nie ma się co oszukiwać... Po butach ZAWSZE widać czy to porządne buty, czy jakieś klejone w garażu śmiecie. Niestety.

Gość gość
Łącznie z pięcioma -sześcioma parami balerin, których nie jest mi żal wyrzucić. xxx 6 par balerin za 35zł to wynosi 210zł, ty to do kosza wyrzucasz, a ja kupuje jedne za 200 stówki i mam caly czas jak nowe.

Gość gość
tępa sucz z gównem na klacie po spoconym śmierdzącym rumunie

Literki aż tyle kasy to ja nie mam, żeby po tygodniu wyrzucać skórzane buty. Wolę intensywnie eksploatować moje patologiczne balerinki ;].

Gość gość
Ja sobie już je DAWNO zamówiłam a wy tutaj dalej jad sączycie mamuśki. Jak mi za dwa dni przyjdą i odkopię temat to wam napiszę jak się na nóżce sprawują :) będziecie dalej mogły wylewać swoje żale.