Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już ostateczność

Właśnie się zabiłem i piszę z zaświatów, odpowiem na każde pytanie.

Polecane posty

Gość to już ostateczność

o co tylko chcecie.

Gość yaratch
po ile tam macie fajki?

Gość to już ostateczność
Drogo, bo trafiłem do piekła i ceny są kosmiczne, ale i tak niższe niż w PL, za to ogień jest tani.

Gość to już ostateczność
Dodam, że mają tutaj przygotowane specjalne miejsce dla Tuska. Jest dobrze strzeżone, na kod, odciski palców, i do tego specjalny wykrywacz kłamstw :D

Gość gość
Lubisz jeść g***a?

Gość to już ostateczność
nie próbowałem...

Gość dj baba
mlaskasz tam płastuge?

Gość to już ostateczność
nie

Gość gość
po ile tam jack daniel's?

Gość dj baba
to co robisz jak nie mlaskasz płastugi?

Gość gość
narkotyki legalne?

Gość gość
czy jest tanie piwo z Biedry? I czy mozna jesc cukierki?

Gość gość
*kto sławny siedzi tam z Tobą? *czy są tam pory roku? *czy masz swoje lokum, a jeśli tak to jaki masz widok z okna *czy są tam seksowne diablice? *czy naczelny diabeł ma dużego pytonga? *co za karę muszą tam robić nekrofile? *czy długo szuka się tam pracy? *po ile jest papier toaletowy? *czym pachnie powietrze w piekle? :D

Gość gość
słyszałem, że w piekle macie kilka pokoi, w jednym przez 10 lat ładują cie fiutem w dupsko, w drugim obcyngalasz przez 5 lat dzyndzla, a w trzecim liżesz anusa w którym siedzisz ? i czy trzepiesz tak sobie porywaczu

Gość pan Henio
czy mozna bzykac wszystkie laski? czy mozna jezdzic na gape w autobusach? po ile sa browary i czy mozna pić na ulicy bez mandatu? czy laski chodza w miniówach? jaka jest minimalna płaca i ile trzeba tyrac do emerytury?

Gość to już ostateczność
Nie mogę odpowiadać bo jak pisał koleżka z 21:47 przez następne 5 lat obcyngalam dzyndzla.

Gość gość
leję z tego tematu aż oplułam monitor :D

Gość gość
czy są tam kolejki w urzędach?

Gość gość
czy trzeba mieć znajomości, żeby dostać pracę przy mieszaniu smoły w kotłach?

Gość gość
czy są tam kina 3D i jakie tam filmy puszczają oprócz "Dziecka Rosemary" i "Hellboya" ?

Gość gość
czy diabeł ma zgrabne pośladki?

Gość gość
jestem zawiedziona, sądziłam, że autor albo to co z niego zostało, odpowie chociaż na część pytań dotyczących życia w zaświatach :-( Czekam z niecierpliwością. Moje pytania są wyżej: "2014-03-26 21:44:48"

Gość gość
w. Jan Bosko: „Pragnę wam opowiedzieć nowy sen, który głęboko przeżyłem. Jest to podsumowanie tych widzeń, o których mówiłem wam w ostatni czwartek i piątek, a które tak okropnie mnie wyczerpały. Jak już wam wspomniałem, w nocy 17 kwietnia, obrzydliwa ropucha o mało mnie nie połknęła. Po jej zniknięciu jakiś głos przemówił do mnie: Dlaczego im tego nie mówisz? Zwróciłem się w kierunku tego głosu i ujrzałem dystyngowaną osobę, stojącą przy moim łóżku. Mając poczucie winy wobec swoich chłopców z powodu dotychczasowego milczenia wobec nich, zapytałem: A co mam im powiedzieć ? Wszystko to, co widziałeś i słyszałeś w swoich ostatnich snach; i to, czego chciałeś się dowiedzieć; i to, co zobaczysz jutro w nocy! Po tych słowach postać zniknęła. Cały następny dzień spędziłem z myślą o czekającej mnie strasznej nocy. Kiedy nadszedł wieczór, nie miałem odwagi położyć się do łóżka. Sama myśl o nocnych koszmarach napełniła mnie strachem. Wreszcie, choć z wielkimi oporami, udałem się na spoczynek. Chciałem odwlec moment zapadnięcia w sen, dlatego oparłem poduszkę wysoko o szczyt łóżka i leżałem w postawie pół siedzącej. Byłem jednak tak zmęczony, że natychmiast usnąłem. Ta sama osoba, widziana przeze mnie poprzedniej nocy, natychmiast znalazła się przy boku łóżka. (Ksiądz Bosko często nazywał ją Człowiek w czapce ). Wstań i pójdź za mną! - powiedział. Usłuchałem go i podążyłem za nim. Dokąd mnie zabierasz? - spytałem. To nieważne. Sam zobaczysz. Zaprowadził mnie na rozległą, bezkresną równinę. Była to prawdziwa pustynia bez żadnych oznak życia. Nie zobaczyłem tam ani jednego drzewa, ani żadnego potoku, czy żywej duszy. Widniały jedynie resztki zżółkłej i wyschniętej roślinności. Nie miałem pojęcia, gdzie się znajduję i co miałem tu robić. Przez moment straciłem nawet z oczu swojego przewodnika i ogarnął mnie lęk, że samotny zginę. W końcu ujrzałem jednak swoich przyjaciół: ks. Rua, ks. Francesia i resztę, jak zbliżali się w moim kierunku. Westchnąłem z ulgą i zapytałem: Gdzie jestem? Chodź ze mną a sam się dowiesz! Dobrze, pójdę z tobą .