Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieczenie w okolicach intymnych po pieszczotach z chłopakiem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kilka dni temu pieściłam się ze swoim chłopakiem. Dodam że jestem dziewicą. Dzien po tym miałam straszne parcie na mocz i pieczenie w okolicach pochwy , a nastepnie zauważyłam plamki krwi lecz takie niewielkie i trwające przez jeden dzień. Do tej pory zostało mi strasznie uciążliwe pieczenie w okolicach intymnych i częste oddawanie moczu. Obawiam się pójścia do ginekologa a z bólem nie daje rady. Co to może być? :(

Gość bdfdbd
Być może że chłopak pieścił cie gdy ty byłaś zbyt sucha i w momencie gdy sprawiał ci przyjemność szyjka pochwy zostałą podrażniona i stąd małe ilości krwi i teraz pieczenie. Radziłabym ci się udać do ginekologa.

Gość xsldd
Ja mysle ze moze byc to jakas infekcja. Bez antybiotyka nie wyleczysz wiec wizyta cie nie ominie

Gość gość
A nikt nie miał z was podobnego przypadku?:(

Gość gość
infekcja albo grzybica. może coś gorszego, idź do gina.

Gość gość
chłopak mógł mieć jakieś bakterie na palcach, wystarczy, że mial brudne ręce albo jesli oralnie to bakterie na języku i infekcja jak znalazł.

Gość gość
Taaaa brud na palcach i grzyb gotowy.

Gość gość
A jeśli jakaś infekcja to co dalej będzie?:(

Gość gość
gin zrobi ci posiew, wyjdzie nazwa bakterii/grzyba, dostaniesz na nią leki i wyzdrowiejesz :) potem będziesz grzecznie łykać bakterie probiotyczne i prosić partnera by dokładnie mył rączki i zęby :D

Gość gość
zdarza się, więc nie panikuj tylko do lekarza idź. A właśnie prawdą jest, że kobiety bardzo często dostają grzybicy po seksie czy pieszczotach z partnerem. Tylko nie wszystkie o tym wiedzą, bo nie każdy ma od razu silne objawy. A przyczyna? Gdy kobieta ma te okolice bardzo wrażliwe i jest podatna na infekcje. Wtedy wystarczą drobne pieszczoty i może dojść do zakażenia grzybiczego.

Gość gość
A jeśli nie mam 18 lat to lekarz ma prawo zawiadomić rodziców? :( Nie chce by się dowiedzieli.

Gość gość
a ja mysle,ze to moze byc zap.pecherza, albo cewki moczowej. Czesto sie zdarza..po seksie;-)tak sie niestety dzieje,ze to wszystko blisko jest siebie. idz do lekarza.

Gość gość
A mam jeszcze takie pytanie, dotyczące że lekarz ginekolog przyjmuje dopiero w poniedziałek a jest dziś środa. Stanie się coś jesli zaczekam?

Gość gość
noż kurde, "nie chce by się dowiedzieli" , w przedszkolu jesteś? Jak to jest, że na zabawy z chłopakiem to jesteś dorosła i masz odwagę, ale żeby rodzicom powiedzieć, to już pękasz? Powiem tak: zabawy dorosłych zostaw dorosłym. Ja rozumiem,że jesteś nastolatką i się dojrzewa i chce eksperymentować, ale jeśli decydujesz się na takie kroki, to trzeba też umieć ponosić ich konsekwencje.

Gość gość
No dobrze ale chyba wszyscy byliśmy w wieku dojrzewanie i można zrozumieć że nie chciałoby by się rodzice dowiedzieli. Nie chodzi tu o nic wielkiego, ale zwyczajną prywatność bo takie rzeczy są intymne.