Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety źle bronią się przed gwałtem ?

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy/a.

Gość gość
Ej Bbbbbb broken przestawislas sie kieds jako ladna blondyna ze luubiszi facetuw ,dai sie mi ukuc a h*j tymi studentami .guen mie obchodzi twoe asos two i studia .jestels asem to daj zaocxyc starszemu:-) umie tulic i glaskac x

Gość superfacet2014
gdy zakocham się w kobiecie to ją zgwałcę, zrobię jej dziecko i zaproponuje ślub a ona się godzi bo będzie w ciąży nie żartuje haha nie jestem bestią.

Gość superfacet2014
Każdy Każda bo tak mówi mądre, stare przysłowie mądrzejsze, strasze od Ciebie ;-)

Gość superfacet2014
gdy zakocham się w kobiecie to ją zgwałcę, zrobię jej dziecko i zaproponuje ślub a ona się godzi bo będzie w ciąży nie żartuje haha nie jestem bestią, normalnie poproszę kobietę o chodzenie jak się nie zgodzi to trudno znajdzie się inna :-)

Gość gość
Mężczyźni szanować kobiety a nie je g*****ć i robić im dzieci na siłę bo one potem cierpią kilka godzin to boli jak amputacja nóg na żywca poród.

Gość gość
Każdy mężczyzna który g***** to bestia, zły człowiek. Dobry mężczyzna nie g********

Gość gość
Kobiety zawsze bronicie się, uczcie się jak się bronić, uważajcie co pijecie. Mężczyźni nie g****ie kobie bo dobrzy mężczyźni nie gwałcą kobiet.

Gość gość
serio? uderzyć w noc? znajdzie się facet którego to nie ruszy a jedynie w****i... może lepiej pchać się paluchami w oczy? znajdą się mocni faceci którzy pod wpływem adrenaliny nie zwrócą uwagi na złamany noc ale na pewno ostry paznokieć rozdłubujący gałkę oczną powali każdą osobę i pierwszą reakcją będzie łapanie się za głowę, tylko niestety trzeba mieć tę okazję wyzwolenia choćby jednej ręki i szybko dotrzeć nią do twarzy

Gość gość
Lepiej nie dotykać oczów bo z zemsty zabije jeśli faceta mocno uderzy się w nos to on to zawsze poczuje a rękę można zawsze wyrwać, trzeba odepchnąć i uciec.

Gość gość
Kobiety chcecie aby Was zg****ił mężczyzna który Wam się podoba ? Mężczyźni chcecie zg*****ć kobietę która Wam się podoba ? Kobiety chcecie w bólach rodzić dziecko ( to boli jak amputacja nóg na żywca i trwa kilka godzin ) ? Mężczyźni chcecie w czasie porodu trzymać kobietę za rękę i patrzeć jak cierpi ? Każda normalna kobieta i żaden normalny mężczyzna tego nie chce !!! Zgadzam się z tym g**** jest zawsze złą rzeczą !!!

Gość gość
Ja czytałam że każda kobieta chce być zgwałcona przez mężczyznę (ale bez tabletki g****u tak aby pamiętała) który się jej podoba a każdy mężczyzna chce zg*****ć kobietę która mu się podoba, ona chce w bólach rodzić (boli jak amputacja nóg bez znieczulenia ) a on chce ją trzymać za rękę. a to chyba pochodzi z jakieś głupiej strony

Gość gość
Dlaczego kobiety źle bronią się przed g***tem ? x a dlaczego masz gowno zamiast mózgu?

Gość gość
To jest wątek jakiegos g****iciela.

Gość gość
kourrrrrrde g.w.a.l.c.i.c.i.e.l.a

Gość gość
Nie jestem g****icielem ten temat został założony ponieważ zależy mi na bezpieczeństwie.

Gość fsdf
Trzeba zawsze uważać na ulicy

Gość gość
Uważanie to podstawa na ulicy jest wiele dziwnych ludzi

Gość olkaaaaacvfvxcv
Ja czytałam że ostatnio przestępczość spadła dlatego warto o tym mówić pisać wtedy ludzie bardziej uważają