Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet boi sie byłej

Polecane posty

Gość gość

cześć, Mój facet boi się swojej byłej. Maja razem dziecko,ale n może je widywać tylko wtedy, kiedy ona mu na to pozwoli lub kiedy chce sama wychodzić na randki. Ona psuje nasze wszystkie plany. On może dziecko odwiedzać w tygodniu, tylko u niej w domu. Chceilismy zamieszkać razem, ale nie wyobrazam sobie, żeby on spędzał tam wieczory a nawet noce, bo ona też kaze mu tam nocować. Szantazuje,że oskarzy go o pedofilię, jesli nie będzie postępować jak ona chce a do tego do dzisiejszego dnia on spłaca kredyt 30 tysicy, który ona kazała mu wiząc. On ze strachu robi wszystko co ona każe i niszczy nasz związek. To chore, pomózcie

Gość gość
czy przypadkiem twój facet nie założył tu wątku"czy zaakceptowalyści coś takiego w zwiazku"?wy jesteście nienormalni.

Gość gość
ty masz problem autorko! nie potrafisz odejść i dać tej rodzinie razem żyć!!!

Gość gość
no włąśnie ja chce odejśc, to on mi nie daje spokoju On odszedl od niej i ona się msci za to.

Gość gość
ostatnio nawet mnie pobił, jak powiedziałąm, że mam dośc tej sytuacji. chce odejśc,ale on tego nie rozumie

Gość gość
on nie rozumie więc bezwolna krowa siedzi a nim dalej!

Gość gość
mysle ze to zawsze zalezy od sytuacji :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Jeżeli ona jest większa (cięższa) od niego, to nic w tym dziwnego, że się jej boi. Powinnaś go wspierać.

Gość gość
W życiu nie wiązała bym się z tchórzem, który nie potrafi mieć własnego zdania.Skoro chcesz z nim być to twój problem.

Gość gość
Ludzie od tego macie sądy i ustalenie opieki .Czy to takie trudne zalozyzyc sprawe .... ?

Gość gość
niestety on do sadu nie pójdzie,bo ona go oskarży o pedofilię. on ma osobowośc dysocjacyjną, więc mogłaby go pozbawić praw, bo ma problemy psychiczne.