Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje nogi to tragedia... w kolanie mam więcej niż w łydce :D

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę! A ledwo przytyję choćby 2 kg, to wszystko idzie mi w nogi... ważę 55/169 ale rozmiar S spodni mnie ciśnie. Strasznie chciałabym mieć ładne nogi, a nie wielkie uda, grube, wystające kolana i grube, krzywe łydki. Tylko nie wiem jak to zrobić... Jak ćwiczyć etc?

Gość gość
a wymiary mam takie; uda 53,5 cm, kolano 35, łydka 33,5 :O

Gość gość
hej polecam bieganie. byla mojego faceta zaczela biegac i mega stracila w udach a lydki jej sie umiesnily.

Gość gość
właśnie biegania się trochę boję, bo boję się, że będę mieć jeszcze potężniejsze nogi :D ale skoro mówisz że straciła...

Gość gość
a co w tym dziwnego, że w kolanie jest więcej niż w łydce?! to jest normalna budowa ludzkiego ciała. musiałabyś mieć bardzo rozwinięte mięśnie łydek żeby mieć tam więcej cm. i twoje giry, to żadna "tragedia"- normalne nogi szczupłe łydki słabo umięśnione i uda, ktore nie są chudziutkie, po prostu przeciętne

Gość gość
ano wlasnie ja tez myslalam ze poteznieja nogi. ale widzialam na wlasne oczy- laska wychudla z tluszczu w udach a lydki fajmie wyrzezbila

Gość gość
Tylko że wiesz, załamuje mnie trochę, jak idę do sklepu i jakichkolwiek spodni nie przymierzę to odpowiednio; albo za ciasne w nogach, albo (rozmiar około M) są dobre w nogach ale za luźne w biodrach/pasie

Gość gość
Przesadzasz z tymi łydami . Juz naprawdę niektorym odbija, nie masz innych zmartwien chyba .

Gość gość
P********z.

Gość gość
Nie, nie p******ę. Dobierzcie mi proszę spodnie normalne, to wtedy zwrócę Wam honor ;)

Gość gość
skaczcie na skakance i po niej rozciągajcie nogi, to najlepszy sposób na piękne nogi, wiele o tym czytałam w internecie i od jakiegoś czasu stosuję

Gość gość
Ja już rozciągam trochę, robię pilates na nogi :) ale skakankę też mogę włączyć

Gość gość
Co Ty chcesz od tych nóg ? Przesadzasz kobieto i to bardzo .Chcesz miec patyczki ?

Gość gość
Przepraszam za takie zdjęcia, ale innych nie mam póki co ;) ale coś tam widać.

Gość gość
Nie patyki tylko mieć harmonijnie zbudowane i wchodzić normalnie w spodnie, a nie mieć luźne na tyłku i ciasne w nogach. Ot tyle :).

Gość gość
Normalne nogi, widuję grubsze

Gość gość
Niedawno poszłam do galerii, bo chciałam sobie kupić jakieś spodnie - wszystkie były za małe, a brałam większe 36 i nawet 38. Oczywiście ciasne w łydkach i udach. Chyba dzisiejsze rozmiarówki nie są dla mnie. A dodam, że kiedyś miałam szczuplejsze nogi i wchodziłam spokojnie w 36. Tylko że to było jak miałam 16 lat :P (teraz mam 20).

Gość gość
al ty masz wychudzone nogi i jestes za chuda wg mnie przytyj

Gość gość
ale chuda ręka!

Gość gość
Nie mogę przytyć bo wtedy to już nie wiem w jakie ja spodnie wejdę :P tak jak mówiłam, mi większość idzie w nogi jak tyję... biodra mam bardziej kościste, choć nie takie wąskie, ale to po prostu miednica.

Gość gość
a prosze wez metr jakis i zmierz dokladnie wymiary ile masz posrodku tylka ile posrodku uda i ile zaraz pod posadiem najszersze miejsce uda bo jaj mam 170 cm i waze 56 kilo i mam w tylku tylko 93 cm bo mierze posrodku tylek w udzie 54 cm najszersze posrodku udo 49 cm kolano 37 cm i nogi mam chude..kazdy to mowi..dzinsy wisza na tylku i w ogole mam chude uda bardzo i marze by przytyc..nogi mam dluuuuugie i moze dlatego..

Gość gość
To wszystko zależy od budowy, ja mam koleżankę która waży 62 kg i ma tyle wzrostu co ja, a wygląda o wiele szczuplej ode mnie. I pewnie też od tego czy ktoś ćwiczy (i ma mięśnie) czy sam tłuszcz na nim jest:P

Gość gość
Pośrodku uda mam 47,5, reszta takie same wymiary jak w pierwszym poście Biodra 90 cm (spadł mi 1 cm, łoo, ciekawe jak.. miałam 910

Gość gość
to chudzinka z ciebie pewno ci dokuczaja w rodzinie i kolezanki ze za chuda jestes autorko nozki masz chude i mozesz w dzinsach smigac obcislych i rurkach przynajmniej

Gość gość
biodra sie mierzy podrosku tylka na stojąco a nie na kosciach biodrowych nauczcie sie tego w koncu biodra mierzy sie dokladnie posrodu pupy na pewno masz wiecej niz 90 cm wtedy

Gość gość
Wiem że pośrodku i tam właśnie je mierzę. Pośrodku tyłka.

Gość gość
o mamo tos ty chuda tylek masz plaski i malutki.. przytyj

Gość gość
Zwracam honor - zmierzyłam się raz jeszcze i mam 92 cm :p

Gość gość
Płaski mam, muszę wyćwiczyć, choć nie wiem czy będą spektakularne efekty, bo u mnie w rodzinie wszystkie kobiety są płaskod**e, nawet te aktywniejsze fizycznie ;p ale może być po prostu jędrny i umięśniony