Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co trzymacie w garderobie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

co trzymacie w garderobie, co powinno si臋 w niej znale藕膰, opr贸cz ubra艅 oczywi艣cie. czy walizki, sprz臋t sportowy np narty rolki, czy po艣ciel, r臋czniki, koce, obrusy te偶? co tam jeszcze mo偶na trzyma膰? deske do prasowania, odkurzacz? (a czy powinny byc w domu 2 odkurzacze?-jeden na g贸rze drugi na dole? czy lepiej nosic po schodach?) a co powiecie o dodatkowej toaletce dla kobiety w garderobie? czy samo du偶e lusterko do przegl膮dania si臋 wystarczy? dodatkowo powiem, 偶e ma by膰 funkcjonalna dla rodziny planuj膮cej dziecko i dla dw贸ch pokoi na wynajem kt贸re maj膮 by膰 przy (albo w ) domu (parter i poddasze). jakiej wielko艣ci powinna by膰 garderoba na te wszystkie szparga艂y? POMOCY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
co trzymacie w garderobie, co powinno si臋 w niej znale藕膰, opr贸cz ubra艅 oczywi艣cie. czy walizki, sprz臋t sportowy np narty czy po艣ciel, r臋czniki, koce, obrusy te偶? co tam jeszcze mo偶na trzyma膰? deske do prasowania, odkurzacz? (a czy powinny byc w domu 2 odkurzacze?-jeden na g贸rze drugi na dole? czy lepiej nosic po schodach?) a co powiecie o dodatkowej toaletce dla kobiety w garderobie? czy samo du偶e lusterko do przegl膮dania si臋 wystarczy? dodatkowo powiem, 偶e ma by膰 funkcjonalna dla rodziny planuj膮cej dziecko i dla dw贸ch pokoi na wynajem kt贸re maj膮 by膰 przy (albo w ) domu (parter i poddasze). jakiej wielko艣ci powinna by膰 garderoba na te wszystkie szparga艂y? POMOCY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondyna3333
Ja trzymam w garderobie wszystkie ubrania, opr贸cz kurtek , p艂aszczy i but贸w. Mam tam te偶 po艣ciel i r臋czniki, a jeszcze obrusy. Deska do prasowania, 偶elazko i odkurzacz. W domu pi臋trowym powinny by膰 dwa, ci臋偶ko nosi膰 go po schodach. Toaletek nie lubi臋. Makija偶 robi臋 w 艂azience. Mam te偶 ogromne lustrzane drzwi do garderoby wi臋c nie potrzebuj臋 dodatkowego lustra. Wielko艣膰 garderoby zale偶y od twoich mo偶liwo艣ci i preferencji. Ja prasuj臋 w garderobie wi臋c potrzebowa艂am ciut wi臋cej przestrzeni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja trzymam porz膮dek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam w garderobie szafy, desk臋 do prasowania, du偶o specjalnych wieszak贸w i dodatkowych p贸艂ek na buty, kt贸re kupi艂am na http://www.eurofuturo.pl/ . Z tak膮 ilo艣ci膮 ciuch贸w, jakie posiadam chyba nie ma innej opcji ni偶 du偶e pomieszczenie z du偶膮 ilo艣ci膮 akcesori贸w na ubrania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
garderob臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w sumie moge teraz trzyma膰 wszystko co potrzebuj臋, bo mam tak zrobion膮 garderob臋, 偶e w艂asnie mi sie to mie艣ci. Mam i ubrania, no i odkurzacz trzymam, deske do prasowania, nawet mam tak szafk臋 na buty. Robi艂am to celowo, na zam贸wienie tutaj http://www.orionmeble.pl/ 偶eby zaoszcz臋dzi膰 miejsca, no i uwa偶am, 偶e to by艂 strzal w dziesi膮tk臋. Fajna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdarza艂o mi si臋 trzyma膰 kochanka.

Udost臋pnij ten post