Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiencie powody dla ktorych lubicie chodzic w miniowkach

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość
bo w długiej spódnicy bym się zabiła. W lecie to bardzo wygodne.

Gość uuu i aaa
przewiew jest.

Gość gość
Faceci się na mnie gapią.

Gość gość
lubisz jak sie gapja?

Gość gość
nie znoszę miniówek, wygląda się w nich jak d***** :-O Jak już to wąska tunika do leginsów.

Gość gość
nie czasem dlatego ze masz brzydkie nogi?

Gość gość
haha tak sobie to tłumacz tępaku. nie dociera do ciebie, że nie podoba mi się taki styl? to nie w moim stylu i już, a nogi mam ładne, jednak wierzyć w to nie musisz.

Gość gość
miniowki sa wiesniackie - modne byly w latach 80 i na poczatku 90. Pamietam jako dziecko - wszystkie panny w podstawowce zakladaly miniowki i do tego czarne rajstopy i lakierki na czolenkach, czesto z kokardka na czubku! Bleee... Kobieta seksowna to przede wszystkim kobieta z klasa, ktora ma swoj wyszukany styl. Sorry ale miniowki kojarza mi sie tandeta, kiczem, wytapirowanymi wlosami, postarzajacym ciezkim makijazem i grzywka na lakier sterczaca nad czolem. Ale wiadomo - gusta sa rozne i kazdy ma do nich prawo..

Gość gość
e tam mysle ze miniowki nadal sa i beda modne

Gość gość
Tak, lubię jak się gapią. Mam ładne nogi, więc żal byłoby je zakrywać. Kiedy mam nosić miniówki? Jak będę miała 60 lat?

Gość gość
Hehe mają grube, krzywe i krótkie nogi to pewnie, że miniówek nie lubią, kojarzą im się z tandetą :D

Gość gość
Na pewno nie wyjda z "obiegu" jako ze nie zyjemy juz w czasach kiedy trzeba bylo zakrywac to i owo. Kwestia gustu. Jak kto woli. Jezeli kobieta ma taki wyglad i osobowosc (ostatecznie to juz jest kwestia osobowosci jednak) ze czuje sie swobodnie w mini - to jej sprawa. Ja tam wole spodnie albo ewentualnie jakies "kosmiczne" sukienki. Nie mam nic do swoich nog - akurat nogi to jedna z niewielu "rzeczy", ktore w sobie lubie - ale jakos bardziej cenie sobie swobode ruchow. No wiadomo.. nie mozna usiasc sobie po turecku, albo w kucki z podgietymi kolanami bo zaraz ci majtosze widac i wszytsko sie podwija do gory

Gość gość
"Hehe mają grube, krzywe i krótkie nogi to pewnie, że miniówek nie lubią, kojarzą im się z tandetą" taa.. ales mnie zaimponowal ziomus - dodaj jeszcze ze jak ktos kiecek nie lubi to p/e/d/a/l/i/s/z/c/z/e albo rozwscieczona zakonnica z niego byc musi bankowo! Strasznie trafne tworzysz teorie szczawiku;-)

Gość gość
up

Gość gość
bo mam w nich podkreślone to co trzeba - talię, pośladki, widać, jak mam długie nogi, czuję się atrakcyjniejsza

Gość gość
.

Gość gość
bo dla mnie to praktyczna rzecz i konkretna, zwykła prosta spódniczka, wygodna w noszeniu. Mało materiału, po prostu wygodna i skromna.