Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DILLE

BETA HCG PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość DILLE

dzis mam 32 dc (cykle 28-30) zrobiłam 4 testy na wszystkich b.druga kreska dzis w 32 dc zrobilam beta hcg i wyszlo HCG (total + jednostka B) total + B HCG 16 mlU/ml - 1-2 tydz mi wychodzi, ze to 4 tc ostatnia @ 24.02

Gość gość
według OM raczej 5

Gość gość
owulacja zawsze mogła sie opóznić,zrób pojutrze druga i zobaczysz czy jest prawidłowy przyrost,a tak w ogóle moje gratulacje

Gość gość
a no właśnie mogła się opóźnić owulacja, więc nic się nie przejmuj tylko powtórz betę żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy

Gość gość
przy becie nie liczy sie wartosc tylko przyrost na 48h (w poczatkowym okresie ciazy)

Gość gość
zgadzam sie z osoba wyżej , powtórz bete i sprawdz czy przyrasta, ciąża może być młodsza o pare dni! chyba nie jesteś zaprogramowanym robotem na owulacje słynnego ,,14 ;;..? :) wkurza mnie to że kobiety nie potrafią czytać ze zrozumieniem ,, owulacja występuje na 14 dni przed miesiączka :P kiedy będzie nie przewidzisz , wróżką nie jestes :D

Gość gość
zgadzam sie z osoba wyżej , powtórz bete i sprawdz czy przyrasta, ciąża może być młodsza o pare dni! chyba nie jesteś zaprogramowanym robotem na owulacje słynnego ,,14 ;;..? :) wkurza mnie to że kobiety nie potrafią czytać ze zrozumieniem ,, owulacja występuje na 14 dni przed miesiączka :P kiedy będzie nie przewidzisz , wróżką nie jestes :D

Gość gość
a i jeszcze możliwość jest taka że po prostu implantacje miałaś późno , więc życzę powodzenia i podwojenia bety ! :)