Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZUJE ZE JESTEM KOBIETA SUKCESU I MOZNA MNIE PODZIWIAC

Polecane posty

Gość gość

jestem jeszcze przed 30stka a juz osiagnelam wiele.. mam rodzine wlasna i męża,prawo jazdy skonczylam studia wychowanie fizyczne na awfie i jestem nauczycielem wf w gimnazjum do tego zrobilam kurs ratownika i na basenie pracuje dodatkowo a do tego mam kurs instruktora fitness i dodatkowo jeszcze pracuje na silowni.. mam 3 prace az i czuje ze wszyscy mi zazdroszcza ze takie mam zycie udane.. a ja podziwiam siebe i nie narzekam.jestem szczesliwa i chce sie tym podzielic..umiejcie sie cieszyc tez swoimi sukcesami kobiety..

Gość ladacooooo
zrób mi rimming

Gość gość
NO SUPER ZE CI SIE UDALO GRATULACJE

Gość gość
a prowadzisz własną działalność? Jesteś niezależna finansowo? Czy nie udało ci się...

Gość gość
UCZY W SZKOLE PRZECIEZ NAPISALA

Gość gość
to nie ma własnej firmy?

Gość gość
A PO CO JEJ FIRMA JAK MA TAKIE PRACE FAJNE

gratuluję uczucia spełnienia :) chociaż nie zamieniłabym się z Tobą. Nie lubie pracować ''dla kogoś'', u kogoś w firmie. Mam swoją własną firmę i nikogo nad głową. Nie wiem jak było u Ciebie, ale ja jestem poniżej 25 roku życia i z początku kasa uderzyła mi do głowy... ale ogarnęłam się :)

Gość gość
trzy prace? To lepiej jedną mieć i nieźle zarabiać, chyba, że z jednej nie można się utrzymać.

Gość gość
Podziwiamy cię:)

Gość gość
KOBIETA SUKCESU

Gość gość
a masz czas, żeby ten sukces przeżywać?

Gość gość
tak, kobieta sukcesu z plebsem n*******la na kafe. Jasne. Z psychiatryka piszesz? macie ta dostęp do netu.

Gość gość
dajcie spokoj bo nauczyciel wuefu nie ma czasu...musi klasowki przygotowac itd..

Gość gość
fajnie, ze ci sie udalo. Ja tez mam dobra prace, mieszkam za granica. Finansowo radze sobie baaaardzo dobrze. Brakuje mi tylko kogos bliskiego, ale mam dopiero 24 lata wiec nie ma co sie stresowac:) Ktos sie w koncu pojawi.

a z wami jak zwykle to samo. Nic nie macie w życiu i z życia, że tak nie możecie uwierzyć, że ktoś się spełnia? No i ten niezbity i niepodważalny dowód pisania na kafeterii. W takim razie sami jesteście nieudacznikami czy co? Jakoś mi się w to wierzyć nie chce ;)

Gość smakkka
ja też chciałabym być taką kobietą sukcesu. Mieć czas tylko na pracę, zaniedbywać męża i przyjaciół, uczyć leniwce szkolne skakania przez kozioł...

Gość gość
ona nie tylko uczy dzieci ale i jest ratownikiem na basenie i trenerem fitness kretyni

Gość gość
haha, tak i kobieta sukcesu wlazła na kafe by sie pochwalić a zarazem dowartościować, liczyłaś na gromkie oklaski od kafeteryjnych przegrańców czy jak paniusu sukcesu? :D jednak chyba masz smutne życie, że musisz sie z tym wszystkim na kafe obnosić...

Gość gość
i zapomnialas dopisac,pracuje za 1500zloty namiesaic, a tesciowa wychowuje mi dzieci!!! KAZDA MA CZYM SIE POCHWALIC,a prawojazdy to nie szczyt marzen ani bycie nauczycielka w-f , ,kazdy nauczyciel po 20 laatch przebywania z cymbalamis atje sie idiota

Gość gość
o babka sie pochwalila a gawiedz juz sie cietrzewi i jadem tryska!

Gość gość
to wlasnie nasze zakompleksione polskie spoleczenstwo - ani sobie nie pozwoli dawac ani innym tym bardziej! Nie bedzie polak plul nam w twarz.. ni dzieci nam germanil.. polski my narod polski rod..

Gość gość
autorka na basenie łowi wieloryby

Gość gość
heh, faktycznie mega osiagniecia:D to musi byc prowo

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl