Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToksycznaKobita

Pacniecie w twraz za upierdliwe calowanie w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
przyznaj sie lepiej, ze meza bijesz jak sie do Ciebie zblizy kiedy nie trzeba :P a tak serio- jesli corka nie jest agresywna, a to byl pojedynczy przypadek, po wczesniejszych probach polubownego zalatwienia sprawy, to nic, tylko sie ciesz, ze corka 'nie da sobie w kasze dmuchac'.

Gość gość
ja tez taka bylam ,ale dopiero w podstawówce .Nienawidziłam klepania po tylku, macania po piersiach, wtedy z liścia przywaliłam

Gość gość
To przede wszystkim chłopcu należałoby wytłumaczyć, że nie może się tak natrętnie zachowywać i że musi uszanować to, że ktoś może sobie nie życzyć przytulania, całowania itp.

Gość gość
Dziecko dobrze zrobiło, nie dawaj jej kary. I tak miała anielską cierpliwość. Niech wie, że obrona własnej nietykalności cielesnej jest właściwym zachowaniem. Pomyśl o przyszłości - jak będzie starsza i ktoś ją będzie molestował, to ma się nie bronić?

Gość gość
Ciekawa jestem drogie Panie czy jakby wasz kolega z pracy po upominaniu ze sobie nie zyczycie calowac,znowu was pocalowal, to nie dalybyscie mu w ryja :D

no przestań, o czym Ty chcesz z córą rozmawiać? Dobrze zrobiła. Jak cywilizowane pertraktacje nie pomogły, przeszła do tych "bardziej przekonywaujących":) Raczej z paniami bym porozmawiała jak to jest, ze trzeba sie odwinac żeby kolega sie odczepił? U mojego dziecka w przedszkolu był taki chłopiec, które gryzł- za wszystko: za zabranie mu zabawki, za siedzenie na jego krzesełku. No i mój syn się żałił, ze to, ze tamto. Też tłumaczyłam, zeby mu pwoiedział belbelble. No i ostatnio cisza w temacie. Okazało sie, ze szanowny tatuś poradził dziecku " a weź mu sie odgryź" co niniejszym uczynił i ...gryzienie sie skończyło:) Będzie dobrze, prztulas wyciagnie wnioski i twoja córka bedzie miała spokój.

Gość gość
od małego wie jak sobie radzić z facetami ;d

Gość gość
Dorosly by stracil cierpliwosc jak jakis gosc by sie pchal z calowaniem do niego

Gość gość
przecież wszystkie dzieci kiedyś sobie buzi dawaly, czy pod kolderka sobie tam ..no właśnie. To nie jest powód do agresji