Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Gardzę ludźmi którzy studiują nieinżynierskie kierunki

Polecane posty

Jak mnie drażnią takie osoby. Szczególnie jak ktoś studiuje nauki o rodzinie. Niestety mam tę nieprzyjemność i znam takich ludzi. Są zwyczajnie popier/doloni.

Gość gość
Opisz się menelko

Gość gość
mam tak głęboko w du/pie kim i czym gardzisz, kogo i co, że nawet sondą lekarską byś tego nie znalazła 😴

Gość gość
odezwała sie następna wieśniara z przerostem ego która dostała sie na inżynierskie i wyżej sra niż doope ma, ale nie rozumie że nie każdy chce studiować takie kierunki. obyś wyleciała na kopach z hukiem to może to cie pokory nauczy szmato zaropiała

Gość gość
a ja znam autorko ludzi po inżynierskich kierunkach i to takie tumany że błędy ortagraficzne robią że aż oczy bolą i ''umię'' ''rozumię'' nie radzili sobie z humanistycznymi to poszli na iżynierskie analfabety :D nie wszyscy oczywiście, ale staram sie tu troche zniżyć do rozumowania autorki

Gość gość
up

nie mówię, że KAŻDY ma studiować inżynierskie kierunki tępa p**do! Jeszcze tego brakuje! Tak samo jak i są ludzie ładni i brzydcy, tak samo są ludzie z tytułem inżyniera (a potem magistra) i..humaniści :O

Gość gość
Jeśli twoim największym życiowym osiągnięciem jest studiowanie inżynierskiego kierunku w czasach niżu demograficznego kiedy każdego przyjmują z pocałowaniem w tyłek na wszystko i w Polsce, gdzie uczelnie wypadają gorzej niż w Afryce i gdzie nie ma żadnego przemysłu, który pozwoliłby na rozwój myśli inżynierskiej - to współczuję.

Gość gość
studentka 3 roku nie mówię, że KAŻDY ma studiować inżynierskie kierunki tępa p**do! Jeszcze tego brakuje! Tak samo jak i są ludzie ładni i brzydcy, tak samo są ludzie z tytułem inżyniera (a potem magistra) i..humaniśc***echowiec.gif x przecież napisałaś wyraznie że gardzisz ludzmi którzy stują NIEinżynierskie kierunki, więc zdecyduj sie szmato czy nimi gardzisz czy uważasz za ok

Gość gość
*studiują

Gość gość
Ona sama nie wie o co jej kaman

Gość llalamido
na kierunki inżynierskie przyjmują dzisiaj wszystkie miernoty z ledwo zdanymi maturami bo są duze niedobory a dofinansowanie patrzy 🖐️