Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszystastop

fetysz stóp i co dalej?

Polecane posty

Gość fetyszystastop

Uwielbiam kobiece stopy i chciałbym je lizac/ssac/piescic...problem polega na tym ze nie wiem jak znaleść partnerkę która to lubi. U większości to wywołuje obrzydzenie. Jest moze chetna Pani na forum która by była chetna na to? Czy moze lepiej jakos sie "pozbyc" tego tylko jak?

Gość gość
mój facet też sie "cykał" mi o tym powiedzieć... jeśli kobieta dba o siebie to nie uzna tego za obrzydliwe, jedynie że jej stopy faktycznie takie są.Fakt faktem jak kobieta spotyka się z tym pierwszy raz to jest trochę dziwnie, ale z czasem też może czerpać z tego przyjemność i satysfakcję. Nie pozbywaj się tego, bo to nie jest złe, znajdź partnerkę, która to zaakceptuje i będzie się upajać razem z Tobą :) powodzenia

Gość fetyszystastop
Tak tylko jak znaleść taka osobę? Po czym poznać kobietę ze nie ma nic przeciwko temu?

Gość gość
najlepiej podczas gry wstepnej, całując jej ciało pocałuj stopy, zobaczysz reakcję. Ja kiedyś świeżo poznanej dziewczynie niby żartem powiedziałem , że ma ładne sexowne stopy że aż by się chciało je pocałować i ona też niby żartem ,że ciekawe czy bym pocałował i tak się zaczęło, że mogłem całować do woli

Gość stopomaniak
Ja też nie mogę takiej kobiety znaleźć ;( A tak bardzo chciałbym mieć dziewczynę, która to lubi i akceptuje. Przecież nie ma w takich zabawach nic odpychającego ani perwersyjnego. Nie rozumiem tego :(