Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak szczerze.

Polecane posty

Gość gość

Jak nazywacie i jakie macie zdanie o facetach,ktorzy porzucili swoje dziecko dla milosci ?

Gość gość
nieodpowiedzialny,niedojrzaly

Nigdy by już tego dziecka nie zobaczył. W tej kwestii mam skrajne zdanie. Jak się ktoś (facet/kobieta) decyduje na rodzinę to koniec kropka, nie ma innych miłości.

Gość gość
Tak szczerze, taki facet nie jest w stanie pokochać nikogo. Szkoda słów.

Co czlowiek to inna historia i nie mam w zwyczaju wszystkich mierzyć jedna miara, wyrzucać do jednego worka i oceniać.

Gość gość
A co myslicie o nowej milosci tego faceta,bo przeciez wie o tym i to jej odpowiada?

Nic nie mysle o takiej nowej milosci. Zycie. Tak samo moze byc dobrym człowiekiem, tak samo złym. Nie ma reguły. To nie matematyka, zeby pod gotowe wzory ludzi ustawiać.

Gość gość
A ja mysle,ze jej sie zdaje ,ze ona bedzie najwazniejsza,ale moze sie bardzo pomylic.

A nowa miłość faceta będzie później zakładać tematy w stylu: nienawidzę dziecka partnera... A dziecko będzie jak piłeczka pingpongowa. weekend u tatusia, święta u mamusi, tydzień wakacji z mamą, tydzień z tatą.

nic, trochę nie fair, ale dla prawdziwej miłości... cóż. lepiej tak niż gnić z jego matką i być przez nią lżony całe życie jak mój tata. też zależy, czy on chciał mieć to dziecko i się rozmyślił czy dzieciak z pękniętej gumy

Gość gość
Ale bywaja ojcowie,ktorzy zapominaja na zawsze ,ze splodzili dziecko,wtedy taki zwiazek moze sie udac.

Gość gość
nie ma roznicy czy dziecko z wpadki,dziecko to dziecko,koniec,kropka.Odpowiedzialnosc to podstawa

Czym innym jest rozstanie się za obopólną zgodą, ponieważ w związku nie ma zgody, są kłótnie itd. Ale jak koleś (lub kobieta) wyskakuje z tekstem: bo się zakochałem/am to nie ma bata. Dla mnie jest to rezygnacja z całego dotychczasowego życia. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastko.

ja generalnie lubię osoby, które zmieniają swoje życie na świeższe. nie lubię takich wadliwych kobiet, które mówią, musisz ze mną zostać, bo przecież nasze DZIECKO!!!!!!. ten temat mi takimi bubelkami śmierdzi, choć nie wiem, nie czytałam wszystkiego;)

Gość gość
A odpowiedzialnosc to odpowiedzialnosc.

jak się ma prawdziwą miłość to ocena wadliwych kobiet gderających o nieodpowiedzialności na kafe traci ważność:D

Czym innym jest rozstanie się za obopólną zgodą, x patololgia. nie potrzebuję niczyjego pozwolenia, by wyjść z g***a;)

Gość gość
Ja nie pytam czy facet musi zostac z kobieta z ktora ma dziecko,tylko jakie macie zdanie o takim ktory zapomnial o dziecku?

Ja nigdzie nie powiedziałam, że ktoś potrzebuje pozwolenia. Chcesz to wynocha, ale dziecka nie zobaczysz jeśli zrezygnowałeś z niego, bo Ci jakaś inna świat przysłoniła. A zdanie mam złe o facetach, którzy zapominają, że mają dzieci. Dziecko to nie list, którego można zapomnieć wysłać.

czyli oooo:D trafiłam, wpis pierwzego bubelka kubek z kawą jako pierwszy:D serio, zgadłam, nie patrzyłam na górę tematu:D czyli odebranie ojcostwa z zemsty wadliwej lasencji:D jeszcze lepiej:D

dobra, idę już, nie obchodzi mnie, co tu się zaraz posypie i jakie macie zdanie na temat mojej szczerości, nie produkować się :O

Gość gość
Nowe kobiety pomagaja zapomnic o dziecku,to jest pewne.

Gość gość
brokeninside87 ja generalnie lubię osoby, które zmieniają swoje życie na świeższe. XXX mam nadzieję, że jak już urodzisz to wtedy twój facet postanowi "odświeżyć" sobie życie z kimś innym ale go wtedy będziesz lubiła! ciekawe czy tak samo jak tych, których teraz "generalnie"lubisz?

facet który zostawia swoje dziecko i s*******a bez słowa to jest ch*j. po prostu. a facet który się rozstaje jak człowiek z kobietą z którą ma dziecko i dalej utrzymuje kontakt z dzieckiem oraz bierze udział w jego wychowaniu to... w porządku. nie można go oceniać. bo życie pisze różne scenariusze i nigdy nikt nie będzie wiedział co by zrobił gdyby...

Gość gość
Ale dlaczego kolejne kobiety widzac brak zainteresowania dzieckiem nie wyciagaja wnioskow?

no to jest pytanie do tych kobiet. jedne są głupie drugie zbyt zakochane by o tym myśleć... ale facet który porzuca dziecko nie robi sobie dobrej reklamy :O

Gość gość
sa takie same jak ich kochas glupie.

Kobiety zabraniające kontaktu z dzieckiem bo je facet zostawil? Niech sie nie dziwią, ze facet wziął nogi za pas. Co to za szantaze? Bardzo słabe podejście.