Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie czy wolelibyście PRESTIŻ czy KASE dwa przykłady

Polecane posty

Gość gość

Wolicie większy prestiż i mniejszką kase czy większą kase ale mniejszy, a może i nawet całkowity brak prestiżu, wręcz wsytd 1.) Firma wywożąca odpady komunalne oraz wywóz szamba albo rolnictwo - hodowla krów (do 50szt) i trzepanie kasy na mleku, ale wiadomo ze trzeba je doić i robić w g****e wywalając łajno :D Zarobki na czysto netto: 30-40tys/mc (nie znam sie dokładnie jakie ile na takich interesach można zarobić, to jest mniej ważne, ale chodzi o to by pokazać ze mało prestiżowa firma/zajęcie a kasa duża) 2) Lekarz, prawnik, jakiś tam ważny inżynierek, i inne prestiżowe zawody ale za to zarobki powiedzmy - do 10tys/mc Nie czepiać sie, że prawnik i lekarz pewnie więcej zarabia, bo g***o mnie to obchodzi, to tylko przykłady, lepiej mało prestiżowa robota/firma ale duża kasa, czy mniejsza kasa ale za to większy prestiż co byście wybrali?

Gość gerdi
wole kase niż prestiż. 1 to ciężka robota ale za taką kasę na pewno warto Wybrałabym 1 popracowała 3 lata a potem otworzyła własną klinikę :)

Gość gość
ooo staszek to widze ma łeb, o to wlasnie chodzi, ktoś na ciebie robi a kasa leci, ale ja bym zatrudnił nie polaków, ale te ukraińskie psy :) za 1000/mc będą robić i będą zadowoleni

Gość Oceniam
kase bo kasa to prestiz

Gość gość
większa kasa większy prestiz

Gość gość
też wolę kasę, bo jak mam kasę to zatrudniam sobie człowieka od brudnej roboty a sama spędzam wakacje na malediwach :D