Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za durna moda z tymi programami o gotowaniu

Polecane posty

Gość gość

Gdzie nie włączę telewizora to albo jakaś picza gotuje albo jakiś idiota kaleczący język polski opowiada i radzi co i jak ugotować. Jakieś top szefy i inne srety w tv to już mnie po prostu dobija. Najlepsze jest to że ludzie faktycznie to oglądają bo wyniki są zachwycające.

Gość gość
TVN schodzi na psy, własnie po 20 emitują głupawe wystepy jakiegoś Francuza :( Bo jakas firma to sponsoruje Kiedy ten syf się wreszcie skonczy?

Gość gość
Dokładnie jakiś pajacowaty francuz opowiada o tym jak zrobić sałatkę. K***a jak chcę sobie zrobić coś do jedzenia i nie znam przepisu to wchodzę na neta. A ludzie wysyłają smsy płacą jeszcze za te durne przepisy kaleczącego pajaca.

Gość gość
a ja lubię oglądać takie programy, oglądałam nawet na bbc po angielsku z 10 lat temu jak jeszcze w Polsce nie były tak popularne :)

Gość gość
jakbyś co dzień miała ugotować obiad to byś nie oglądała.

Gość kardamonowa lady
Wole takie programy ( lubie gotowac) niz np ekipa z Warszawy lub 'szol' z Siwiec

Gość gość
a jak ja chce cś ugotować to sobie myśle i myślę i sama wymyślam dania nie potrzebuje przepisów niech sobie inni gotują co uważają ja wiem doskonale na co by miała ochotę

Gość gość
To wylacz tv, ale masz problem