Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam pomóc ale

Polecane posty

Gość gość

moja pomoc została nie doceniona :( Dowiedziałam się ostatnio od znajomego że mój były ma trudną sytuację. Pół roku temu zmarła mu matka, z ojcem nie utrzymuje kontaktów i nie ma nikogo z rodziny. Wiem że nie pracuje i kilka dni temu nasz wspólny znajomy powiedział mi że ten mój były nie ma nawet na chleb. Napisałam do niego sms-a że dowiedziałam się że nie ma kasy i jeżeli by chciał to że mogę mu pomóc. Ogólnie mamy ze sobą kontakt, gadamy ze sobą raz na jakiś czas. No i on zadzwonił do mnie wkurzony że słucham jakiś durnych plotek, że on kase ma i jak mogłam w coś takiego uwierzyć. Był zły. Przykro mi się zrobiło bo przecież nie chciałam źle. Dowiedziałam się że źle mu się wiedzie więc wyciągnęłam pomocną dłoń a on tak mnie potraktował :/ Czy to z nim coś nie tak, czy ja popełniłam błąd?

Gość gość
,

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
a co to ma do rzeczy?

Gość gość
Ile? 24?

Gość gość
No mogłaś tak mniej z grubej rury walnąć. To dla wielu ludzi drażliwy i wstydliwy temat.

Gość gość
no niby tak ale wiesz, on mi też kiedyś pomógł w potrzebie więc jak się dowiedziałam że jest coś nie tak to zadeklarowałam swoją pomoc, Myślałam że to nic złego a jednak był zły. Może nie na mnie tylko na te plotki ale za wszelką cenę starał się mnie przekonać że to nie prawda, że ma kasę żebym tylko czasami nie myślała że jest inaczej.