Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak dziewczyny, faile itd.

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny. Gdy mi się jakaś spodoba zazwyczaj "failuje" a nawet jeśli nie to jestem odrzucany. Bardzo boję się kolejnej porażki i boję się cokolwiek zrobić. Tak jest zawsze i coraz bardziej nie chce mi się nic robić. Wpadam w depresje z powodu myśli o tym że nigdy nie znajdę żadnej dziewczyny a w przyszłości żony. Może to dla niektórych dziwne ale modliłem się żeby właśnie udało mi się z "tą dziewczyną" zawsze bezskutecznie. Podobno miłość przyjdzie z czasem sama ale jakoś tego nie widzę. tracę powoli nadzieję :(

Gość gość
Co to są te faile? Chyba starej daty jestem :o

Gość gość
No to pewnie zostaniesz starym prawiczkiem. Ja też w tym wieku już przeczuwałem że nie jest za fajnie ze mną i jak widać się nie myliłem.

Gość fdksjk
Faile to nieudane próby. Widocznie się nie podobasz dziewczynom, które podobają się tobie. Wystartuj do brzydszych.

Gość gość
Aha to ta nowa zangielszczona polszczyzna. Autorze jestes młodziutki, jeszcze spotkasz dziewczynę, ktora ci sie spodoba z wzajemnością.

Gość sssseee
Właściwie to niekoniecznie taką, w której się zakochasz z wzajemnością, ale na podryw na pewno się znajdzie !

Gość Buran92
Nie mówcie mu tak bo mnie okłamaliście. Byłem tu jak miałem 19 lat, pisaliście że jestem młodziutki mam czas itp bzdury, teraz mam 22, czy coś się zmieniło przez ten czas?

Gość gość
Ty jestes chory psychicznie i całe dnie spędzasz na kafe:o wiec to nie to samo.

Gość Buran92
Nie jestem chory psychicznie, jeśli masz do mnie jakieś zastrzeżenia to pomyśl sobie że całokształt tej mojej sytuacji mi nie pomaga.

Gość gość
22 lata to też młodziutki

Gość gość
92- to przestan w kółko o tym myslec****isać, bo to juz obsesja. Lepiej ucz sie do matury. Jak to mówią- miłość przychodzi w najmniej spodziewanych momentach, a jak ty ciagle o tym myslisz, to nawet nie ma cie jak zaskoczyć:)

Gość Buran92
Spróbuje nie myśleć.

Gość Buran92
podszywacz.