Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chichiro

czy da rade bez stanika?

Polecane posty

Gość chichiro

Wiem, że jeszcze do wysokich temperatur trochę daleko, ale co mi szkodzi zapytać już teraz? Generalnie stwierdziłam, że nie zamierzam się smażyć latem i od czasu do czasu chodzić bez stanika przy wysokich temeraturach. Mam średni, jędrny, młody biust, więc nie widzę powodu by się wstydzić. Na początku kombinowałam co zrobić z przylegającymi topami, w których widać sutki, czy zainwestować w te nakładki/osłonki/naklejki na sutki, ale doszłam do wniosku, że nie będzie mi aż tak przeszkadzać, jakby się jednak odznaczały, zresztą i tak są bardziej płaskie jeśli jest naprawdę gorąco. Tylko, że mam ładny, biały top i tu pojawia się problem, że niestety przebija przez niego kolor brodawek i to już jest coś co mi nie odpowiada. Generalnie jest jakiś sposób by to zasłonić? Myślę, że niestety nosząc nawet miękkie staniki nie uniknę tego, że ciemniejszy kolor się przebije, a czy te silikonowe nakładki pomogą, czy też raczej nic nie zdziałają i do tej akurat bluzki jestem skazana na usztywniany stanik?

Gość gość
Proponuje zrezygnować też z topu, będzie problem z głowy.

Gość gość
Oj tam ,oj tam .Balbinka tez chodziła bez stanika i Ptys nie nial nic na przeciwko .