Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jakie kurtki nosicie teraz?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam płaszcz zimowy i kurtkę z ekoskóry, krótką i obcisłą, pod którą mało co można założyć. Przydałaby mi się jakaś przejściówka, ale z tego co patrzyłam w sieciówkach online to nie ma nic fajnego...

Gość kaskada3
ja noszę teraz parkę, cos tego typu, tylko bez tego miśka na kapturze http://instagram.com/p/lw2pYDsKr5/ - wygodna, nie jest ani za cienka,a ni za gruba. chroni przed wiatrem, ale się nie pocę - ideał :D

Gość gość
Ta parka jest z ASOS. Tez mam parke, ale lżejszą, khaki, jedwabna.

Gość gość
Ja teraz nosze ramoneske

Gość gość
Ja włąśnie szukam jeszcze czegoś cieplejszego niż ramoneska i z materiału, nie eko skóry, a wszędzie są one :( Parki mi się podobają, ale nie na mnie. Szukam np. pikowanej, ale dopasowanej, a widzę wszędzie bezkształtne, znalazłam na necie zdjęcie świetnej kurtki z topsecret, ale już nie produkują :( Albo marzy mi się coś zamszowego, ale też tylko ramoneski i to króciutkie

Gość gość
Ja noszę teraz 3 rodzaje kurtek, w zależności od pogody i temperatury: bordową parkę z kapturem jak jest chłodniej i mokro granatową pikowaną kurteczkę jak jest ciepło kurtkę dzinsową jak jest pogoda jak dzisiaj

Gość gość
skąd taka nazwa- parka? dziwna nie?

Gość krewni i znajomi krolika
jesionke dziadka sprawdza sie na kazda pogode

Gość gość
Ogromną popularnością cieszą się kurtki pikowane z lamówką, ale i ramoneski. Jestem ich sprzedawcą. chętnie doradzę :) Sprzedaję na allegro, mój login użytkownika: d__and__m

Gość gość
te pikowane mi się dość podobają, ale tak ich dużo teraz... nic nie ma w tych sklepach, wszystko na jedno kopyto, i bądź tu człowieku oryginalny