Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadam pytanie

Czy lubicie taki seks, że....

Polecane posty

Gość Zadam pytanie

Pytanie do kobiet lub mężczyzn (o wasze kobiety). Czy lubicie bądź wasze kobiety lubią uprawiać seks w miejscach, gdzie ktoś was może zauważyć? Albo inaczej. Czy uprawiacie seks poza bezpiecznymi sypialnią i domem? Ciekawi mnie jakich kobiet jest więcej. Tych, które lubią to robić poza sypialnią i domem czy tych, które potrzebują komfortu, że na pewno nikt ich nie przyłapie. Dzięki za odpowiedzi. ;)

Gość BrzydkaOna
Kilka dni temu dostałam propozycję za 100zł z gumą, za 200 bez, piepszyć się w toi toi. To jest dopiero poziom hard

Gość ariolka
uwielbiam ten dreszczyk emocji, w wielu miejscach się już zabawiałam, a chwilowo jestem sama i niestety odpadają takie zabawy. a był: las, szatnia w aguaparku, ustronne miejsce w zoo, kino, przebieralnia w h&m, pokoik u cioci "na imieninach", kibel w kfc noo dużo tego było

Gość Do ariolka
Też jestem chwilowo sam. Nie szukasz miłego kolegi do zabaw?

Gość Maelania
mnie to nie kręci wcale. Brak komfortu mnie paraliżuje, a nie podnieca.

Gość Ja zawsze
...preferowałam seks przy poczuciu komfortu. Nie potrafię się podniecić i odprężyć gdy wiem, że ktoś może mnie zauważyć. ;)

Gość Gośśśśśśśććććććć
A ja zawsze robię to w domku. Kiedy jest komfort. Ale w samym domku to jest już naprawdę ossstra jazda! Kocham swojego męża! :*

Gość gość
Ja powiem tak: gdsy bylam mlodsza mialalam ok 20 -20pare lat, krecilo mnie uprawianie sexu w miejscu gdzie ktos moze nas zobaczyc, czesto bylo to okno na osciez otwarte, miejsca publiczne jakplaza, gdzie wlasciwie na pierwszy rzut oka nikogo nie ma,wiec jest bezpiecznie, ale jednak...jest ta opcja , ze w kazdej chwili to sie moze zmienic. Fajne uczucie. Teraz jednak jestem po 30 i zmienilo sie to u mnie; zupelnie innych doznac oczekuje, kreca mnie inne rzeczy niz to co kiedys.Dlatego raczej juz i nie uprawiam seksu w miejscach, w ktorych ktos moze mnie nakryc.Ale chyba to kwestia wieku, kazdy wiek ma swoje "jazdy".

Gość upwake
sex w saunie jest genialny :)

Gość gość
W przebieralni też

Gość upwake
a no dokładnie, kiedys to połaczylem :)

Gość gość
Chodzi o to bym ja widział jak mi rżnie żonkę i ma być tak że on będzie widział jak ja bede widział rżnięcie jego zonki.Wiem że trójkąty wiele małżeństw gorsza to po co wchodzą na takie Strony!!! Ja żonce właśnie pokazałem takie wpisy i powiedziałe że byś nie chciała takiego seksu i tu się zdziwiłem bo odpowiedziała że pragnie takiego właśnie seksu.Oczywiscie w maojej obecności bo trafiają si e różni zboczńcy.Przez przypadek przyjechał kuzyn żony i nocował u nas właśnie doszło do takiego seksu a gdy widziałem że wkłada penisa do zonko pochwy to o małao sie nie spóściłem.Dlatego mysle ze to wspaniały pomysł żeby był zawsze mąż podzcas badań pochwy u ginekologa zwłaszcza ze mamy Prawo do obecnosci i by był przy porodzie.Nie ma wtedy takiego podniecenia jak u mnie.Zerżnął żonke ja po nim i okazało się ze to nie koniec bo jego zeonka od dawna sie podkoch*je we mnie i bedzie czworokąt.Oczywiscie żonka zdecydowała że najpierw jedna para bedzie sie kochać potem druga by widzieli jak wchodzi do pochwy obcy członek.Mieliśmy trochę problemu by powiedziec o tym by żerznął żonke by się nie obraził nie wziął za zboczeńców na szczęście sie udało czekamy na kolejny seks.Dodam że ma mniejszego członka lecz grubego zawsze to jest jakies urozmaicenie.Dymał żonke dosć długo zanim wytrysnął ona jeczała bo miała pełną c*pke ledwo wchodził do niej.Nie było analków ani lodzików oczywiscie z obcym z prezerawtywie.

Witamy wszystkie Panie. Jesteśmy parą o dużej różnicy wieku z Warszawy, która szuka czegoś nowego - chcielibyśmy spróbować trójkąta z jakąś w miarę atrakcyjną, spragnioną kobietą. Może chciałabyś tylko popatrzeć jak mój ukochany mnie grzmoci, a może zechcesz się do nas przyłączyć. Możliwy także każdy inny scenariusz jaki zaproponujesz - będziemy wykonywali Twoje polecenia. Proszę pisać na maila allainowarobbowagrilletowa@op.pl

Gość gość
Seks w szpitalu - jest takie opowiadanie na stronie ja i moja pielęgniarka :) z tego co mozna wyczytac - podobalo sie jej i jemu :)