Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebezpieczne ulice Łodzi

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jakie są niebezpieczne ulice Łodzi

Gość gość
wszystkie :o nie oglądasz komisarza alexa? :D

Gość gość
Stwierdzam, że w nocy najgorsze są okolice Piotrkowskiej i Pomorskiej. Tak z własnego doświadczenia. Nocą najlepiej w ogóle siedzieć na d***e, ale czasem wiadomo człowiek musi wrócić z pracy czy nawet późno z zajęć po 21.

Gość gość
Włókiennicza, Próchnika, Rewolucji.Piotrkowska wieczorem.Mimo że są kamery na tej ulicy to chłopaka zabili.Strach również poruszać się w rejonach Bałut!

Gość gość
Najgorzej jest przechodzić koło bram. Mogą Cię wciągnąć i Ci nakopać. Miałam też nieprzyjemną sytuację w podziemnym przejściu. Tak ogólnie mieszkam pod Łodzią i u mnie jest jeszcze gorzej. Z tramwaju musze przejśc przez cygańskie osiedle... To dopiero Meksyk...

Gość gość
Słyszałem że nieciekawe są też okolice Górniaka chodzi mi tutaj o ulice Grabowa Słowiańska Zarzewska itp a Grabowa to najgorsza

Gość gość
Włókiennicza to raj cudów, picie, tanie panny, nic przyjemnego . Grabową, limanke , Wschodnią i Abramowskiego tez warto omijać szerokim łukiem. Ogolnie kazda dzielnica ma swoj kącik kryminału na przykładzie: Baluty- Limanowskiego, Nowe Sady- Pustynna, Górniak- Grabowa, no i centrum, stare miasto i stare polesie to całe są patologią:)