Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczepienie 6w1

Polecane posty

Gość gość

Czy można po pierwszej dawce 6w1 przyjąć drugą dawkę na NFZ, a nie 6w1?

Gość gość
nie nie można musisz kontynuować 6w1

Gość gość
możesz spokojnie pójśc z dzieciaczkiem na szczepienie 12w1 ! nie przejmuj się niczym i śmiało idź do swojego guru pediatry, może poproś zeby wstrzyknął mu co tam jeszcze zostało i czego inne mamy nie chcą? albo najlepiej sama mu wstrzyknij jak kupisz w aptece! pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
A tobie wyżej co wstrzyknęli jak miałaś jeszcze mózg ,niedoj***** istotko .

Gość gość
całe szczęście nic! dlatego myślę :)

Gość gość
Wpis powyżej nie jest moim autorstwem i ponawiam pytanie, z tego co znalazłam w necie, opinie są podzielone. Może ktoś ma sprawdzone informacje na ten temat.

Gość gość
nie można, zdecydowałaś sie na 6w1 to teraz musisz to kontynuować, nie ma odwrotu... Też małego tym szczepiłam... 190 zł kosztuje jedna dawka

Gość gość
wydaje mi się, że nie można, trzeba kontynuować bo potem może się coś nie zgadzać ile czego i kiedy

Gość gość
wg mojego znajomego pediatry zdecydowanie lepiej kontynuować, ale jak już nie ma innej możliwości można zmienić na nfz-towe dzieciaczki świetnie znoszę te 6 w 1

Gość gość
a ile dzieciaczki już mają? bo efekty szczepień, te mniej fajne widoczne będą zwłaszcza w życiu dorosłym. czy dzieciaczki mają tylko gorączkę i sraczkę, a może naturalne napięcie mięśniowe? pozdrowionka dla dzieciaczków!

Gość gość
musisz kontynuować. każde dziecko to identycznie zaprogramowany robot, który musi dostać te cuda z reklamy dokładnie w tym samym dniu swojego życia. stać cię przecież na bycie supermamą, to kup te lepsze, 6w1.

Gość gość
może znajdziesz wszystkie z kalendarza szczepień w jednej? przecież dzidzi bólu oszczędzisz, dziecko nie będzie musiało być tyle razy kłute

Gość gość
I po co te złośliwości? Zadałam konkretne pytanie i liczyłam na rozsądne odpowiedzi. Jeśli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia w temacie, to po co się udziela? Kafeterianki...