Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki szminellka

TELEFONY OD TELEANKIETERÓW CO ROBICIE

Polecane posty

Gość kiki szminellka

gdy dzwonią,także z banków?..... Banki to inna strona medalu ,ale zawsze drażniły nas telefony proponujące różnego rodzaju promocje,pokazy itp dzwoniące o różnych ,czasem dziwnych porach.........w końcu stwierdziliśmy z mężem albo my ich albo oni nas i zaczęliśmy robić sobie przysłowiowe "jaja" ,nie bezczelnie ,nie obraźliwie a na wesoło np .ostatnio pani pyta czy wezmę udział w pokazie czegoś tam na co ja jej odśpiewałam "marsyliankę" powiedziałam dziękuję i grzecznie sie pożegnałam

Gość 2000020209994
klnę na czym świat stoi

Gość Metalówaaa94
Tyram ich aż zaczynają płakać :classic_cool:

Gość polikkj
opierdzielam i wydzieram się na nich

Gość gość
ja im mówię że jesteś świadkiem jehowy i zaczynam opowiadać o raju na ziemi, że niedługo nie trzeba będzie mieć tych wszystkich rzeczy, które reklamują i proszę o oadres do odwiedzin :D od tej pory dzwonią o wiele rzadziej :D

Gość gość
muczę do słuchawki jak krowa :classic_cool:

Gość gość
miauczę w słuchawkę jak marcujący kot albo udaję łosia w okresie godowym :classic_cool:

Gość polikkj
z tym łosiem to jak leci?????

Gość gość
krzyczę "O Boże mój mąż właśnie idzie do domu, a kochanek jeszcze w pościeli!!"

Gość gość
z tym łosiem to jak leci????? x uooooooo!!!! uuuuuooooooo!!! muo muo uoooooo!! moooooooo! Uooooo!!

Gość gość
mówię,że mają wykasować mój numer z bazy danych jeśli to jakieś reklamy (kiedyś mnie dręczyli z biura statystycznego,dzwonili o takich porach że tylko zabić,zablokowałam numer to niedługo dzwonili z innego...), a jak z sieci czy z banku z ofertą to zależy czy mnie interesuje czy nie, jak nie to mówię stanowczo,że dziękuję ale nie jestem zainteresowana.

Gość gość
mówię, że gotuję bieliznę i mi zaraz wykipi

Gość gość
ja po prostu mówię, że nie skorzystam i tyle, osoba po drugiej stronie mówi do widzenia albo miłego dnia i tyle.

Gość gość
Haha ja jak odbieram tel z ultimo to jade im jak d******* wczoraj pipce tlumaczylem zeby lodzika szefciowi zrobila to moze awans dostanie i nie bedzie musiala sie meczyc przez tel

Gość gość
po pierwsze nie wyrażasz zgody na nagrywanie rozmowy, wtedy 90% da spokój, po drugie odmawiasz, jak nie słuch asię rozłączasz proste.

Gość gość
mówię od razu ,że nie jest zainteresowana,żegnam się grzecznie i kończę połączenie 🖐️

Gość gość
mówię, że właśnie współżyję, i żeby dali mi dokończyć i zadzwonili jutro. Jak dzwonią jutro to mówię "oochhhhh ahhhhhh!!!"

Gość gość
nie odpowiadam nic jak słyszę już dzien dobry nazywam się ... to od razu się rozłączam

Gość gość
pytam się, czy są u nich jakieś wolne miejsca pracy i pod jaki adres mogę wysłać cv....streszczam cały przebieg kariery zawodowej....wymieniam swoje umiejętności...na koniec mówię "proszę wrzucić monetę" i piszczę "piiiiip, piiiiiip, piiiiiiip".

Gość gość
Ja śpiewam telemarketerom :D ale nie marsyljankę jak ktoś wyżej napisał, ale co mi wpadnie na myśl, ostatnio śpiewałam im piosenkę takiego bzdeta "discopartybrothers: disco!disco!party!party!" :D Ostatnimi czasy wynajduję w necie najgłupsze kawałki i jak się lekko poduczę, potem im to śpiewam :D haha. Mam czas i czekam aż oni się rozłączą :D A najbardziej bawi mnie to, jak próbują mówić, gdy ja wyję bezlitośnie :D

Gość gość
nucę im motyw przewodni z mody na sukces :classic_cool:

Gość gość
stukam trzy razy w słuchawkę i mówię, że chcę wyznać swoje grzechy :classic_cool:

Gość gość
pierdzem w suchawkem

Gość Naturcja 123
Jeden gosc pisał tu raz cos zabawnego i przydatnego: jak była kobita to sie pytał, czy jest tam dobrze wydepilowana, bo jesli nie, to nie bedzie rozmawiał. Wiekszosc po tym podobno wymiekała...

Gość leczcie sie
....

Gość gość
jak ankieterka się mnie pyta "przyzna pani, że to ciekawa propozycja", ja odpowiadam "ciekawsze jest to że...co noc zakładam na siebie płaszcz zorro, biorę szpadę i przemykając się przez żywopłoty ogrodowe, wślizguję się do ogrodu pana Jerzego, emerytowanego wojskowego z Pułtuska, gdzie ćwiczę swój kunszt szermierczy dźgając szpadą dorodne dynie.." na koniec dodaję do słuchawki 'cool' :classic_cool:

Gość gość
chyba ostatni to telesrere upierdliwe

Gość gość
jak w telefonie odzywa się ankieterka to jęczę udając, że siedzę na toalecie...jak ankieterka się pyta drugi raz "halo?", to mówię z trudem "jeszcze chwiiilkę, już idzie..." i znowu stękam.