Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrościcie mi że jestem wirtuozką gitary, wy beztalencia?

Polecane posty

Gość gość

jasne że zazdrościcie, wy potraficie grac jedynie na nerwach. :classic_cool: Koniec p*********a na tym głupim forum, ide ćwiczyć kolejny kawałek Exodusa. Tym razem The Toxic Waltz. :classic_cool:

Gość gość
jak to było :D:D w tym skeczu zChopinem:D:D . Na gitarze to się każdy "głupi" nauczy grac.

Gość gość
Co tam gitara. Ja jestem pianistka. Wyjeżdżam za miesiąc w trasę koncertową. Program romantyczny. Dużo Chopina Schumann Brahms. :)

Gość gość
Ja gram na pianinie, moja mama na gitarze i skrzypcach a babcia na akordeonie.Cała nasza rodzina jest umuzykalniona.To jednak nie sprawia że patrzymy na innych z góry...Tak robia tylko osoby płytkie i zadufane w sobie-jak autorka.

Gość gość
Na gitarę to się posyła mniej zdolne dzieci. Skrzypce i fortepian góra:)

Gość gość
No, ja raczej nie wyobrażam sobie spotykania się z laską. która gra na gitarze elektrycznej. Metalu to się słucha, a roocha się co innego. Zresztą, akurat Exodus to na ogół przereklamowana ch***** była. Ich najlepsza płyta nie mieści się nawet w top50 thrashowych albumów ever. ;)

Gość gość
gość 2014.03.28 No, ja raczej nie wyobrażam sobie spotykania się z laską. która gra na gitarze elektrycznej. X Nawet sie nie wychylaj z takim tekstem z tej swojej wiochy zabitej dechami na 4 spusty. A co to k..rwa kobieta ma 3 palce u obu rąk ze nie moze grac? A moze jestes jaki arabus? k.... co za ludzie...

Gość gość
Kasiu. Może tak nagrałabyś filmik ze swoją wirtuozerską grą na gitarze i wrzuciła na youtube i dała link na forum? Dużo o tym piszesz jak pięknie grasz, ale przestaję już wierzyć na słowo. Nie uwierzę dopóki nie usłyszę. Jeśli wstydzisz się swojej twarzy lub obawiasz się demaskacji to wyceluj kamerę tak, żeby było widać gitarę i twoje ręce.