Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zośka398

nie mam pojęcia co zrobić,udaję silną a naprawdę padam........

Polecane posty

Gość Zośka398

Mama mi tak dużo rzeczy kupiła,nie wołam od niej sama kupuje.A ja co? Nie mam pracy......czuję że ją okradam,każdy posiłek jem z taką myślą...w ogóle mam gorszy apetyt,zmuszam się do jedzenia...najgorsze ze teraz jestem zmuszona ją okłamywać...nie mam już siły,nie wiem co zrobić...czasem myślę o najgorszym..Poprostu nie mogę jej o tym powiedzieć,bo mnie wywali z domu..Jestem zdołowana...

Gość Zośka398
te rzeczy chyba spakuje o worka i nie będę używać.Tylko pastę do zębów wezmę.Ona się dowie,tatko wie ale nie wiem czy jej powie.....tak się boję....wszystko przez te lęki.......

Gość Zośka398
ludzie prosze doradźcie coś cokolwiek.....

Gość Zośka398
teraz wiem że istnieje tylko jedne wyjście z problemu......

Gość gość
trzymaj sie dziewczyno...brak pracy to nie koniec swiata i zycia, jeszcze bedziesz szczesliwa

Gość gość
Przestać udawać. Każdy ma lepsze i gorsze chwile. Twoja mama też człowiek. Kupuje Ci rzeczy bo może przeczuwa że coś z Tobą nie tak i chce Ci sprawić przyjemność, a Ty zamiast pogadać z nią jak z rodzicem to udajesz silną i w końcu nie wiadomo o co chodzi. Tato wie i co? Chowasz się za jego plecami ? On ma rozwiązać Twoje problemy? Po to masz rodziców aby Cię wspomogli duchowo. Postaraj się porozmawiać. Może nie będzie tak czarno jak Tobie się wydaje.