Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nb nb s

Nie potrafie byc w zwiazku

Polecane posty

Gość nb nb s

Bylam w 3 zwiazkach wszytskie na odleglosc :/ jeden 4 lata po oswiadczynach zwialam, potem rok znowu zwialam teraz po prawie 4 latach mam ochote zwiac bo afcet naciska zebym z nim zamieszkala mowi o dzieciach i slubie HELP

Gość gość
co help? co help? ktos ci kaze byc w zwiazkach? jak nie umiesz,to badz sama, a facetowi daj szanse na zwiazek z inna.

a nie możesz się tylko spotykać, być w wolnym związku? trochę nie rozumiem problemu. życie towarzyskie to rozrywka, jest to OPCJA nie musisz.

znajdź takie osoby, które chcą jak Ty. nie jesteś taka jedyna na świecie z tego co na razie piszesz nie jesteś na razie zakochana=uziemiona, więc nie ma problemu czy może chodzi Ci o opinię społeczną? tą to p*****l jak pies kota:D

Gość nb nb s
jak na razie trafiam na samych facetow ktorzy chca zakladac rodzine moze takich tylko przyciagam ? :/

Gość gość
Ile masz lat? Tak przebierasz że zostaniesz sama nikt cię nie zechce. Ciesz się bo niejedna kobieta chciałaby być na twoim miejscu. Przeważnie mężczyźni uciekają od zobowiązań Ty masz szczęście że na takich trafiasz. Ja jestem podobna do ciebie. Też uciekalam teraz w końcu zdecydowałam się na ślub. Nie jestem szczęśliwa ale chyba wolę ten rodzaj dyskomfortu niż samotność. Cokolwiek wybierzesz będziesz niezadowolona bo ja też tak mam.

Gość gość
tez zostawiam facetow, mam 38 lat i wole byc sama, wiec odrazu oznajmiam ze niechce dlugiego zwiazku i obowiazkow, ale mezczyzni tego nie sluchaja, i tak mi dobrze..

Gość gość
czemu ci zle w zwiazku,tak nie wiesz czego chcesz,masz bordeline?

ja p******ę:O to tak jakby zapytać zgwałconej: niejedna kobieta lubi ostre rżnięcie, czemu tego nie chcesz, masz borderline?:O jesteście z*****e

Gość nb nb s
mam 27 lat

Gość Taki_jeden_964
Ja tak samo, nie jesteś sama.

Gość Taki_jeden_964
brokeninside87 Super. Mogłaby wyjść z tego wspaniała przyjaźń. Obawiam się jednak, że dzielą nas tysiące mil. ;)

Gość nb nb s
tez mysle ze dzieli nas wiele km :p :p ja mieszkam w finlandii a ty? :p

Gość Taki_jeden_964
Dobre...

Gość gość
Jesteś egoistką. Skoro wiesz, że nie potrafisz być w związku, to po co nadal jesteś? Bądź sobie sama - wiele dziewczyn czeka na Twojego faceta i będzie z nim szczęśliwa. W związku są 2 osoby - jeśli Tobie nie jest dobrze, to "uwolnij" też tą drugą osobę - po co go trzymasz przy sobie? On tylko traci czas z Tobą. Dlaczego/po co z nim wciąż jesteś?

Gość gość
A poza tym coś mi tu nie gra... Teraz masz 27 lat i w obecnym związku jesteś 4 lata, więc jak się zaczął to miałaś 23. Rok w poprzednim, to 22. Zakładając, że facetów łapałaś jednego po drugim, to od pierwszego uciekłaś w wieku 22, a jeśli 4 lata po oświadczynach, to zaręczyliście się, jak miałaś 18?? Bez jaj...

koleżanka z 22.20 już chce na siodło, żyłka wyszła na czole, bo była napisane, że ten CUDOWNY MĘŻCZYZNA chce żony i dzieckD; to się kafeterianka zwilżyła:D

Gość Taki_jeden_964
Ja myślę, że to kwestia znalezienia odpowiedniego partnera. Z 10-cioma może być źle ale z tym jednym dobrze. I ślubu zapragniesz. ;)

Gość nb nb s
no tak sie ulozylo ze pierwszy zwiazek zaczelam neispelna majac 17 lat z 5 lat starszym facetem, tak jakos wychodzi :x tak ejstem egoistka i co z tego?! czemu mam go uwolnic i oddac skoro mam wiele pozytku jak spedzanie razem czasu, wyjazdy itp

nb sb oddawaj ! ja mam 27 lat i nie miałam nigdy faceta Widzę, że niektórym za dobrze...

:D kolejka będzie taka, że Ci wejdą cipkami na niego przez Twoją głowę (jeśli będziesz siedzieć na jeźdźca) i Cię uduszą

chodzi o to, że w relacji trzeba być uczciwym, Jeśli autorka nie widzi przyszłości z tym chłopakiem, a on widzi, to niech mu to po prostu powie. W przeciwnym razie jest to trochę nieuczciwe.

Gość Taki_jeden_964
"oddawaj ! ja mam 27 lat i nie miałam nigdy faceta" A co to jeden na świecie ? Zaraz się pobijecie.

Gość nb nb s
ha ha wlasnie widze :p facet to nie rzecz a ludzie nie znajac go juz dochodza to wniosku ze on ideal a ja ta zla :x ehh moze jak by to byl ten nie chcialabym znowu uciekac!?

każdy związek jest troszkę nieuczciwy partner mówi: kocham Cię, a na drugi dzień wali po mordzie, bo śmiała przespać się z innym. to jest uczciwe?;)

Gość gość
tralalilalila moze chcesz na dzis tego faceta ? :)