Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiega przychodow i rozchodów

Polecane posty

Gość gość

chcialabym wybrac sie na taki kurs. czy warto?czy przyswojenie tej wiedzy jest trudne?

Gość gość
po co kurs. to jest proste jak budowa cepa.

Gość gość
no masakra ;d po co kurs

Gość gość
ok. moze proste,ale jak sie samemu tego nauczyc? skad wziac wiedzę?

Gość blondyna3333
z tylu na okładce są objaśnienia, co wpisuje się w poszczególne rubryki

Gość gość
Przyswojenie tej wiedzy nie jest trudne, w zasadzie możesz nauczyć się sama w domu z książek i internetu. Pozostaje pytanie o cel kursu. Praca? Kwalifikacje?

Gość gość
chcialabym się dostac do jakiegos biura rachunkowego. wiem,ze szanse mam male bo mam tylko technika rachunkowosci(studia mam z innego kierunku). czesto w ofertach jest wymagane aby znac KPiR

Gość gość
Ale co tu znać? Kilkanaście kolumn do uzupełnienia - żadna filozofia... A jak masz technika rachunkowości, to co wpisać w te rubryki powinnaś wiedzieć. No chyba że ten technik rachunkowości tyle samo warty, co (jak sądzę) ten kurs... Ale jak nie masz na co kasy wydać, to idź - na pewno się wiele nauczysz...

Gość gość
akurat w szkole nie mielismy KPiR. ale zeby wiedziec co gdzie wpisac to chyba jakas wiedze trzeba miec.

Gość gość
Chciałbyś zmienić swojego księgowego? Zapraszam do nas. Po przejściu do Biura Rachunkowego Super Księgi http://superksiegi.pl/ zyskasz 50% rabatu na usługi księgowe przez pierwsze trzy miesiące. Nasz zespół tworzą doświadczeni, wysokiej klasy specjaliści. Jesteśmy pewni swoich umiejętności dlatego dajemy wyjątkową gwarancję. Jeśli po trzech miesiącach nie będziesz zadowolony z naszych usług zapewniamy zwrot wszystkich poniesionych kosztów.