Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojczym się na mnie wyżywa.

Polecane posty

Gość gość

Mój ojczym wrócił dziś z pracy, zrobiłam mu obiad i sprzątałam w szafce kuchennej. Znalazłam jeden lek przeterminowany o 15 lat i rozbawiło mnie to, że trzymamy tyle lat przeterminowany lek. Zapytałam ojczyma czy mam to zostawić czy wyrzucić, a on wpadł w szał i zrobił awanturę mi. Uznał, że mógł mnie gdzieś oddać, pozbyć się problemu, że przeze mnie nie ma żadnej kobiety. Często zdażają się takie awantury. Przykro mi. Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze.

Gość gość
a gdzie jest twoja matka?

Gość gość
Moja mama nie żyje. :(

Gość gość
po śmierci matki ojczym cię wychowywał? a ile teraz masz lat?

Gość gość
Tak. Zostałam z ojczymem. Mam rocznikowo 18 lat, jestem w 2 klasie liceum.

Gość gość
dziwisz się? chłop nie ma kogo sobie poroochać to go nosi :o może popuść mu szparki co ci zależy

Gość gość
Cóż, takie życie. Ale skoro ciebie wychowywał, to nie jest chyba taki zły. Dzisiaj ojcowie nie chcą się własnymi dziećmi zajmować.

Gość gość
Może nie jest jakiś najgorszy ale często urządza mi nieuzasadnione awantury i przykro mi, że on taki jest, że mówi mi takie rzeczy.

Gość gość
zaproponuj mu ze jak sie bedzie kompal to mu plecy umyjesz,a jak sie zgodzi to wejdz do lazienki tylko w bieliznie,a pozniej powiedz mu ze go calego umyjesz zacznij mu go masowac a pozniej sprobuj sobie go do buzi wladowac i zrob mu loda napewno sie wszystko miedzy wami zmieni

Gość bejbii01
Szczerze z nim pogadaj on nie może robić ci awantur bardzo Ci współczuje z powodu ś,ierci mamy na pewno jest ci ciężko bez miej