Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Jak przezyć jutro imprezę rodzinną?

Polecane posty

Gość gość
Powiedz wprost głupia p**do jesteś d+u+p+o+d+a+j+k+ą d+upo DAJKĄ DU+PO DAJKĄ DOTARŁO DO PRZEPITEGO ŁBA?

Gość gość
Pomagaj w kuchni, krzątaj się po chacie, że niby czegoś szukasz itp. wyręczysz matkę albo przynajmniej dużo jej pomożesz i nie będziesz musiała długo przy stole siedziec, zawsze trzeba coś donieść itp. Nie siedź za długo w miejscu, to jest najgorsze.

Gość gość
Zgłoś się menelko

Gość gość
Faktycznie bardzo poważny problem masz dziewczyno. MASAKRA co za tępaki chodzą po tej ziemi

Gość gość
Bo jak samo słowo na to wskazuje dajesz d**y tepa ściero

Gość gość
Zamiast się cieszyć z rodzinnego spotkania głupia malolata fochy strzela

Gość gość
Wiesz ona by wolała w tym czasie chlać i dawać d**y.

Gość gość
Jak to, czyli alkohol i chłopaki to OK a bycie mężatką to życiowa porażka?>? Haha, zawsze wiedziałam że tu jest porażka obyczajowo-moralna. Dziś pisała tu dzivvka która ma dziecko z facetem a dała doopy i ma mieć dziecko z bratem tego pierwszego "bo pojechał za granicę i była samotna" i było wiele głosów pocieszenia do niej i poparcia. To mówi samo przez się, kafe to nie miejsce dla mnie, chyba że tak jest wszędzie i dla mnie już czas umierać. PS. W wieku 23 lat kończyłam studia, wyszłam za mąż i może nie byłam świadoma wszystkich tajemnic życia i zabezpieczona materialnie itd. ale jesteśmy po ślubie ponad 10 lat, nigdy niczego nam nie brakowało, choć też nie dostaliśmy za wiele ale nawet przez chwilę nie żałowałam. Dla mnie "za młodo" to w wieku 19 czy 20 lat, pomijam w ogóle temat wpadki. Myślicie że do 30 trzeba szaleć bo wy macie takie potrzeby to inni mają mieć tak samo? Nie wszyscy mają takie kiełbie w głowach i nie wszyscy chcą tracić lata na imprezy, które NICZEGO nie wnoszą i nie dają.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
I jak przeżyłaś Katarzyno? :D

Gość gość
zamknij sie w kiblu I mieszaj szczoteczkami do zebow, wszystko przecwel w swoim stylu. :-D