Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popuszczanie moczu

Polecane posty

Gość gość

Ja nawet nie rodziłam, a popuszczam ostatnio mocz :o Troszke utyłam, ale bardzo nieznacznie - raptem 5kg i nadal jestem uważana za szczupłą - nosze rozmiar 38/40 i ważę 68kg przy 173cm. Więc żadna nadwaga czy otyłośc. A mocz zdarza mi się popuscić - nieznacznie, ale sie zdarza. Skąd to sie bierze i jak się to leczy?

Gość gość
tez tak mialam - nie poszlam do lekarza, wzielam kilka razy furaginum i żurawinę i przeszło i już się nie powtórzyło. może jesteś podziębiona?

Gość gość
Myslisz? Nic mnie nie piecze przy sikaniu, dlatego nie podejrzewam infekcji.

Gość sds jkjlj
ja popuszczam odkad pamietam mio ze cwicze Kegla, zawsze kilka kropel na majtkach jest juz przywyklam

Gość gość
mam to samo.ale ja jestem 1,5 roku po porodzie i nic mnie nie piecze czy swedzi a popuszczam mocz:(

Gość gość
ja pisalam pierwsza - tez nic mnie nie piekło, tylko stwierdzilam że popuszczam - to było jeszze przed ciążą. no i chyba faktycznie te zabiegi z zurawina pomogly - musialam gdzies sie podziębić, no bo by samo nie przeszło przeciez jakby to co innego

Gość gość
To chyba pójde do rodzinnego i powiem, ze mnie piecze - jakoś wstydzę sie przyznać do popuszczania. Chyba skieruje mnie na badania moczu i przepisze furaginum?

Gość gość
Badanie moczu, usg. Nie leczcie się na własną rękę, ja p*****le...