Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilaaa05

CHCE CIE TU TERAZ

Polecane posty

Gość Lilaaa05

Tak bardzo mi go brakuje. Widzielismy się jakies 10 miesięcy temu. Gdy pomyśle że wszystko popsulam to płakać mi się chce. Teraz( może to dziwnie zabrzmieć) moim najwiejszym marzeniem jest bycie z nim. Zostawilabym wszystko gdybym mogła go teraz przytulić. On nawet nie wie że go lubie. To była miłość od pierwszt wejrzenia. Dlaczego nie moge z nim być a tak bardzo chce. Czy to normalne że gdy o nim myślę to płacze? Ten chlopak jest moim ideałem nie chce g stracić. Proszę poradzcie coś. Jeśli ktoś ma coś głupiego do napisania to bardzo proszę nie tutaj.

Gość daj spokój lila
8.03.14 [zgłoś do usunięcia] Lilaaa05 Tak bardzo mi go brakuje. Widzielismy się jakies 10 miesięcy temu. Gdy pomyśle że wszystko popsulam to płakać mi się chce. Teraz( może to dziwnie zabrzmieć) moim najwiejszym marzeniem jest bycie z nim. Zostawilabym wszystko gdybym mogła go teraz przytulić. On nawet nie wie że go lubie. To była miłość od pierwszt wejrzenia. Dlaczego nie moge z nim być a tak bardzo chce. Czy to normalne że gdy o nim myślę to płacze? Ten chlopak jest moim ideałem nie chce g stracić. Proszę poradzcie coś. Jeśli ktoś ma coś głupiego do napisania to bardzo proszę nie tutaj. Odpowiedz na ten temat »

Gość Lilaaa05
O co ci chodzi? Jeśli nie chcesz to nie pisz. Żaden problem.

Gość gość
On wie ze ty go kochasz?

Gość gość
Nie wie nikt.:)

Gość gość
To lipa wielka :D

Gość Lilaaa05
On nie wie ale moja przyjaciolka i siostra wiedzą