Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvampirek_89

Czesć jestem wampirem i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość vvampirek_89

czekam :D

Gość vvampirek_89
właśnie pije krew :)

Gość Rejczel Kapusta
Dlaczego musisz odżywiać się krwią?

na przykład Pani Minister Bieńkowska sama się przyznaje bez bicia, że nic nie potrafi i nie rozumie techniki a mówi prawdę, ponieważ nie potrafi kłamać, więc nie zna się na technice i infrastrukturze wodnej, kolejowej, drogowej, nie ma pojęcia o pracy lotniska o połączeniach lotniczych, zapytajcie Bieńkowską , czy i kiedy leciała samolotem , co odpowie ? nie leciała samolotem , Pani Bieńkowska to jest chyba jeden, jedyny przypadek na Świecie , że jest nagradzana za wygląd normalnie wszyscy oszaleli , jaka piękna i królowa a nikt nie zauważył, że jest nago , nic nie potrafi , żadnych zdolności nie ma , nawet nie potrafi się normalnie wypowiedzieć , jak Baba ze wsi Kartofliska się zachowuje , Dyzma w spódnicy , wypija krew z ludzi razem z doradcami ze Śląska debilnymi jak Ona

Gość vvampirek_89
krew daje mi wieczne życie i jest smaczna obecnie wystarczy mi już nei wiele trzeba umieć sie powstrzymywać najgorzej jest na początku co chcila sie chce pić krew i trudno sie powstrzymać.

Pani Bieńkowska obstawiła się idiotami z branży kolejowej, drogowej i swoją koleżankę ze Śląska popiera od dróg i mostów oraz autostrad , a ta koleżanka nawet kasku nie posiada i filcaków aby zwiedzać budowy , kolej na kolej, obecni zarządzający koleją nie rozumieją tego, że zakupione Pendolino może po polskich torach pojechać z prędkością zółwia i więcej nie pojedzie a co się dzieje na lotniskach , tu jest postęp totalny ponieważ wszystko należy zburzyć i z lotniska zrobić ściernisko , to jest nowa koncepcja pani Bieńkowskiej, to co było dobre usunąć trzeba ponieważ lepiej to już było

Gość alicja 909d0a9d0a
Mam pytania: -skąd wiesz czy się dobrze uczesałeś, jeśli nie widzisz swojego odbicia w lustrze -kto cię przemienił -ile masz lat -czy czytasz czasem książki i legendy o swoich przodkach z Rumunii -czy przemieniłeś kogoś w wampira -czy masz jakieś ponad naturalne zdolności przyporządkowane swojej "rasie".

Gość alicja 909d0a9d0a
c.d. -czy jeździsz na zloty wampirów, jak tak to gdzie (wystarczy nazwa miasta, państwa) -jeśli znasz inne wampiry czy znasz jakiegoś celebrytę, który jest wampirem a to ukrywa -czy przemiana w wampira cię bolała

Gość gość
Czy pijasz krew menstruacyjną, bo mam okres?

Gość alicja 909d0a9d0a
-czy możesz od razu poznać, że ktoś na ulicy jest wampirem (jeśli tak to po czym) -co ci się najbardziej podoba w byciu wampirem

jasne, wampirki widać gołym okiem na polskich ulicach gdy przemawia to widać podniebienie a tam jest czarno , nie lubi całować się z facetem

Gość vvampirek_89
jest bardzo dużo mitów o nas w większości są one totalnymi bzdurami, wampiry sie wyczuwa z dużej odległości w śród celebrytów jest paru, ale po pewnym czasie muszą sie wycofywać by ludzie sie nie pokapowali, że sie nie starzeją, nie pijemy krwi menstruacyjnej tylko świeżynkę najczęsciej zwierzęcą.

Gość alicja 909d0a9d0a
kto Cię przemienił?

Gość vvampirek_89
inny wampir 89 lat temu miałem wtedy 30 lat i tyle mam wg was przez ten czas mieszkałem w wielu miejscach nigdy w jednym dłużej niż 10 lat bo ludzie by sie skapowali, że my sie nie starzejemy. W polsce jest mało wampirów najwięcej jest w usa i tam latamy przynajmniej raz w roku na "polowania" specjalnie przygotowane z dala od cywilizacji. A co mi sie podoba ? nie musze jeść, nie musze spać dłużej niż 2h na dobę, nie męczę się i nie starzeje, najłatwiej nas rozpoznać bo jesteśmy zimni, a w zime dłonie są lodowate wręcz dlatego zakładamy ciepłe rękawiczki :)