Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mścicie się na swoich eksach?

Polecane posty

Gość gość

Moja eks dziewczyna się na mnie mści :( narazie słownie mam nadzieje że jej przejdzie, niestety to typ kłamczuchy, dopiero jak się rozstałem wyszło szydło z worka, wtedy można poznać człowieka jaki jest naprawdę i jak bardzo zakładał "maskę".

Gość gość
TAK mścimy się

Po jasna cholere sie mscic ? Nalepsza zemsta jest ma sie swietnie po rozstaniu. Zawracanie sobie glowy kims malo wartym to strata czasu.Wole isc na piwo ze znajomymi.

Gość gość
Rozpowiedz wszedzie ze to klamczucha i szybko przestana jej ludzie wierzyc ..

Gość gość
Ja się przez lata nie mściłam, ale eks się mścił i jego chora psychicznie rodzinka. Teraz kolej na mnie, żeby odpłacić pięknym za nadobne :D

Gość gość
Nie.

Moglam ale nie zrobilam. Moja zemsta bylo to , ze ulozylam sobie zycie bez niego. Zycie go pokaralo ...

Gość gość
Ja też sobie ułożyłam życie na nowo i eks nie mógł tego znieść, więc się zaczął mścić, robiąc bałagan w moim małżeństwie

Gość gość
Najlepiej zapomnieć za wszelką cenę, obojętność i być szczęśliwym z kimś innym. Kiedy znosiliśmy te krytyki, a teraz ktoś nas pragnie. Warto kogoś innego uszczęśliwić niż dać szansę komuś kto krzywdzi. To wystarczy.

Gość Wnuczka do Orzechow
pytanie: ile razy dasz sobie napluc w twarz zanim stwierdzisz ze to jednak nie deszcz pada? zemsta jest proba pokazania wlasnej sily, objawem desperacji, czasami brakiem kontroli a juz napewno nienawisci do eks A tak naprawde obnaza slabosc osoby ktora zemsty dokonuje

Gość gość
ex nie mści się lecz mówi prawdę wcześniej maska pod publiczkę a póżniej maska zdarta

Gość gość
niestey w większości co ona mówi to chore pomówienia i nie prawda po co? po rozstaniu okazała się inną osoba niż ją znałem przedtem.

Gość gość
osobiście exa mam gdzieś....