Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak ! odeszlam dojego brata !

Polecane posty

Gość gość

moj ex ma tu zalozony temat w ktorym ciagle mnie oczernia, mnie i swojego brata. Historia prawdziwa brzmi tak: Wyjechal za granice do roboty, tak to prawda ze nas utrzymywal ale ja na litosc boska zajmowalam sie jego synem ! Wiem ze mial / ma tam kogos , wiem ze przynajmniej raz mnie zdradzil po tym przestalam mu ufac i byc lojalna, i pojawil sie jego brat ! To znaczy On zawsze byl opiekunczy, pomagal mi wspieral, a kiedys w wakacje przyjechal i wykapal malego polozyl spac a ja moglam sie zajac soba ! po tem przyszedl na balkon dlugo rozmawialismy a noc spedzil u mnie zdazalo sie to coraz czesciej i zaszlam w ciaze... wiec odeszlam od ex ale on pierwszy zdradzil o czym nie pisze! Fabian to jego syn a on odwiedza go teraz co 3 mies i ma pretensje ze trajtuje jego brata jako tate. Jak to przeczytales to mam nadzieje ze dasz spokuj z wyzalaniem sie w internecie ps . pozdrow Angelike

Gość gość
czytalam chyba jego topik

Gość gość
Boszsz ludzie swoja glupotą robicie krzywde tylko dzieciom .Co za nieodpowiedzialnośc :-!

Gość gość
po co go puszczalas?puscilas chlopa samego na dluzej ,to twoja wina ze zdradzil, a teraz co?zdradzilas go z wlasnym bratem, zadowolona jestes?w 90%to wszystko twoja wina !!!

Gość gość
jakos nie czuje sie winna.. coz ja bynajmniej niczego nie zaluje. Nie czuje zebym krzywdzila syna tylko dla tego ze nnalazlam sobie kogos z kim jestem szczesliwa i kokos kto w koncu sie nim zajmie bo na biologicznego tatusia mozemy liczyc tylko okazionalnie ;)

Gość gość
Bierzcie sluby ,zyjcie po Bozemu .Zmieniacie partnerow jak rękawiczki ,te dzieci nie wiedza ktory to ojciec ktory wujek a potem problemy emocjonalne ,problemy w szkole a mamusia potem nie wie dlaczego ..ona przeciez niewinna ..

Gość gość
to jest moj drugi partner jak i w zyciu tak i w lozku, slub mial byc ale mnie zdradzil.. coz mi zycie bez slubu nie przeszkadza. a Fabian wie ze pan ktory z nami mieszka to wojek a ten co tak rzadko przyjerzdza to tatus :) tate ma jednego i nic tego nie zmieni.

Gość gość
jestes nieodpowiedzialna,powinnas ojca do porzadku przywolac!to jego tatus, i tak pozostanie!!!to twoj maz jest jego ojcem!nie pije, nie bije, nie trorturyzuje malego, wiec zrob cos zebyscie bylii rodzina!!!postaw ultimatum, albo praca za granica albo oni, wtedy bedziesz dopiero czysta, choc mowiac o twojej czystosci to juz za pozno, ale zawsze mozna jeszcze wszystko uratowac :)

Gość gość
ale ja nie chce do niego wracac ! kocham jego brata i tyle

Gość gość
Bo najpierw bierze sie slub a potem dzieci .Teraz wszystko jest na opak i dlatego co drugie dziecko ma problemy ze soba .Twoj synek wie ktory to tata a ktory wujek hahaha .kobieto przeciez to nie o to chodzi .Chodzi o oto ze dwoch facetow bedzie go wychowywać ....Dla takiego dziecka to koszmar .

Gość gość
wychowuje go tylko jego wyjek i dla mnie to smieszne nie jest jego tata jest raczej od prezentow nic po za. Moj syn to wpadka mimo ze jestem bardzo mloda bardzo go kocham i od pierwszych chwil bardzo pragnelam, niestety nam nie wyszlo tak sie zdarza nawet po slubie :)

Gość gość
już widzę te tłumaczenia "synu. Twój wujek to zastępczy tata, ale on nie jest twoim tatą, to brat twojego ojca czyli wujek. Twój "wujek" to naprawdę twój wujek...nigdy nie będzie twoim ojcem, bo jest twoim WUJKIEM. Czy twój tata ma brata? Tak to twój wujek, który cię wychowuje, ale nie jest twoim tatą,"

Powiem ci wprost autorko ze dawno nie wiedzialam na kafe tak glupiej baby jak ty.Pierzesz rodzinne brudy w publicznej pralni.Honoru nie masz,bo wystepujesz jako gosc.On cie zdradzal, a ty hopla z jego bratem do lozka. Wszyscy jestescie siebie warci. Tak na koniec.Dziecko ma tylko jednego ojca,i jest nim jego ojciec biologiczny a nie brat. Uszanuj przynajmniej dziecko i jego prawa do posiadania taty. Nie rob z niego debila.Bo bedzie sie kiedys miotal w zyciu przez twoje przekrety.

Gość gość
ide spac , w tule sie w swojego misia a Ty dalej mow o slubie ja nie potrzebuje slubu by z nim sypiac ;) moze jednak go obudze :D

Gość gość
Jestes w ciazy z drugim ?

Gość gość
przeciez powiedzialam ze ojca ma jednego !!! ktory sie nim nie zajmuje !!! a to ze jego wujek daje nam obojgu szczescie to chyba nie jest zbrodnia.. sama jestes tak glupia ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem... i jestem jako gosc bo nie zamierzam wchjdzic tu wcale dzisiaj to taka chwila slabosci wygadanie sie tyle nie podaje tu nazwisk wiec nie piore pubicznie brudow.

Gość gość
I takie pustaki wychowują,wraki emocjonalne ktore potem blakaja sie po tym swiecie z zerowym poczuciem wartosci ...Boszsz,

Gość gość
tak jestem, koniec 7 mies pustakiem jestes ty i zycze ci zeby twoj syn mial taka matke jaka ma moj .

Gość gość
Zapamietaj ze ojciec to ojciec biologiczny .To Ty go zdradzilas i to z jego bratem ! Jak ten człowiek to przezywa ...ja Jemu wierzę .Czytalam Jego watek .

Gość gość
Moj syn jest dorosly Ma jednego ojca,Jego matka nie zdradziła nigdy jego ojca,. Wiec na pewno nie chcialby takie matki jak Ty . Gratulacje .Jestes znowu w ciazy ...kobieto zastanow sie nad sobą bo przed 30 bedziesz miala niezłą gromadke kazde z innym .

Gość gość
zdradzilam go z jego bratem i co ? mam teraz wspanialego chlopaka ojca mojego kolejnego dzidziusia. wierzcie mu czy mi mam to gdzies on odwiedza Fabiana raz na jakis czas a to jak fabian stoi w oknie i wola tate. z placzem to ma w d***e ze mi jest zwyczajnie zal ze taki wlasnie on jest ostatnio juz nie wola tate tylko czeka az wujek przyjedzie i nawet nie wiecie jaki jesy zadowolony ze wujek przyjerzdza w pirownaniu do taty ! do pani wyzej tak bo ty wiesz ile ja bd miala dzieci ;) smiesza mnie takie wypowiedzi. mam dziecko z facetem ktory sie nim zajmie a nie to co tatus fabianka

Gość gość
uciekam z tego forum jestescie w sam raz na poziomie mojego ex powodzenia ! nawet nie chcecie wiedziec co bedziemy teraz robic !! ;)

Zaloze sie,ze gdybys nie zaszla,to bys pocichutku posuwala brata. Brat tez bez jaj. Poprostu sprawa sie rypla wraz z rosnacym brzuchem. A co na to rodzice zainteresowanych panow??

Gość gość
Wrózka jesteś ze wiesz jakim on bedzie ojcem ?,Troje na utrzymaniu ,ciekawe czy da radę .Jestes bardzo mloda i On też zapewne .Traktujecie seks jak zabawę .Bedzie trzecie to sie wychowa prawda ? Zacznij myslec ,nie dla siebie tylko dla swioch dzieci bo facet dzisiaj jest a jutro ma juz inna zwlaszcza jesli zyjecie na kocia łape .Dobrze Ci zycze dlatego to piszę .

Gość takajendasmutna
mój facet wyjechał za granicę, nie dawał mi kasy,wcale bym nie wzięła. ja na niego czekałam cały czas, WIERNIE, a on i tak mnie kopnął w tyłek jak śmiecia. i gdzie tu sprawiedliwość...

Gość gość
nie jestem wrozka ale widze jak zajmuje sie fabim ,a to moje drugie dziecko. i nie nie posowala bym po cichu brata bo juz od wakacji z moim ex nie wspolzylam przez ze chcialam to skonczyc ciaza ulatwila mi sprawe jego brat ma26 lat ja mam troche mniej pozdrawiam :))

Gość gość
jarek czyli ten z ktorym teraz jestem nie ma tego samego ojca co moj ex a jednak wychowywal go moj tesciu :) dziadkowie milcza w sprawie a ich milczenie jest bardzo wymowne.. nawet jak sie zyje w zwiazku malzenskim zdarzaja sie rozstania ;)

Nie wazne.Byli wychowywani jako bracia. brak sexu nie usprawiedliwaia posuwanie brata. Podeszlas do tematu bardzo lekko.On wyjechal,sexu zero,nooooo to czas na zmiany. Szkoda ze braklo wam odwagi poinformowac najbardziej zainteresowanego o wykluczeniu z zycia rodzinnego.

Gość gość
z jarka tata bylo tak ze sie nim nie zajmowal tak jak tata fabiana teraz ;) czyli tam jest ok a tu jak juz wychowuje go ktos inny to problem mi nie brakowalo seksu tylko kogos kto mi w koncu pomoze pomimo ze mialam mnostwo kolezanek ktore pomagaly brakowalo chlopaka ! tylko ze sam zaiteresowany myslal ze wystarczy przelac kase na konto i bd ok :) a nie bylo nie obchodzilo go ze ja caly dzien siedze z dziecjiem w domu , moze jestem zmeczona on konczyl prace o 15 a reszta dnia wolna mial czas na imprezy na nas nie wiec nie pieprz mi ze to jest moja wina moja wina jest ze nie odeszlam szybciej, pech chcial ze zakochalam sie akurat w jego bracie ale io tak bywa. Pierwszy dopuscil sie zdrady ja mu jej nie wybaczylam on nawet nie chcial wybaczenia on mnie poinformowal ze sie z kims tam przespal i tyle jak przychodzil do lozka wieczorem to wielce zdziwiony ze ja nie chce s ie z nim bzykac jeszcze tekst ze '' no widzisz i po co ja mam do polski przyjezdzac '' czyli co przyjerzdzal sobie p******** ? mogl ssobie ****** dalej tamta ! mi ulatwila jego zdrada zdrada z jego bratem jest inny niz on , poprostu!

Gość gość
I wszystko zostanie w rodzinie ...amen...