Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmartunia

Oral o poranku

Polecane posty

Gość mmartunia

Cześć, Chciałam prosić o opinię. Jakiśczas temu zaczełam nowy związek i jest cudownie itd. Jednak jak to na początku jeszcze nie znam wszystkich upodobań mojego nowego faceta. Wczesniej mialam tylko jednego i mam małe porównania. Chodzi o pobudkę ustami. Czy, generalizując,faceci to lubią cz nie? Uwielbiam pieścić mężczyznę ustami i językiem...mmm...Chciałabym od czasu do czasu obudzić mojego faceta oralem. Mój były nie lubił takich zabaw, nigdy. Obecny lubi być w ten sposób pieszczony. Czy mogę założyć, że skoro w innych sytuacjach mu się podba to rano też? Czasami mam taka ochoteę dobrać sie do jego spodenek, ale nie chce go odstraszyc i zrobic cosniewlasciwego. Help :*

Gość gość
No pewnie z możesz, taka pobudka jest bardzo fajna tym bardziej że nad ranem na ogół penis jest w stanie wzwodu :) ja też budzę czasem swoją dziewczynę minetką i też bałem się zrobić to pierwszy raz bo nie wiedziałem jak zareaguje, ale zareagowała bardzo miło :)

Gość najlepszy budzik
Od dźwięku budzika serce mi przystaje, więc często Żoneczka budzi mnie właśnie TAK. Dzień wtedy jest piękniejszy. Dzisiaj jako ja pierwszy się obudziłem, sporo prac domowych już zrobiłem. Gdy Ona się obudzi, poczęstuję Ją pożywną śmietaną z mojego smoczka.

Gość Żona30
Mój bardzo często chce wytrysnąć rano zanim wyjdzie albo odwrotnie zanim ja wyjdę. Zazwyczaj robił szybki stosunek ale to jest 5-10 minut. Ostatnio żeby było szybciej daje mi do ust ale nie przepadam za tym po nocy, wolę to jednak od wciścięcia w pupe..... tam też idzie mu szybko

Gość gość
jestem na TAK ;););)

Gość mmartunia
A nie uwarzacie, że on uzna że się narzucamn??

Gość gość
Tzn. jak go później przeprosisz i zrobisz mu śniadanie do łóżka to powinien Ci wybaczyć.