Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie potrafię pokochać innego..:(( :((

Polecane posty

Gość gość

Mijają dwa lata od kad nie jesteśmy razem. A ja nie potrafię się związać z innym. Z byłym łączyło mnie bardzo dużo, bardzo pokochali mnie jego rodzice i ja ich również bardzo polubiłam..bo traktowali mnie jak córkę..chłopak mój był bardzo kochany,pracowity,przystojny,szanował mnie i dbał o mnie..jednak ja zachowywałam się jak głupia robiłam problemy o coś,zazdrości,kłótnie..nawet niewiedzialam że już wtedy bylam chora na nerwice..dopiero teraz ją leczę..ale z byłym nie mam już żadnego kontaktu.. Pierwsza bym bała się odezwać że mnie odrzuci..po takim czasie kontaktu nie mamy od roku.. Za każdym razem gdy próbuje z kimś coś zaczac przypomina mi się mój były i czuje wyrzuty sumienia że oszukuje samą siebie bo serce kocha jego.. Przypominają mi się jego rodzice i jego schorowany ale jakże kochany tata..był dla mnie zawsze taki dobry..wogóle ich rodzina to porządni i pracowici ludzie.. I nie umiem zapomnieć i uwolnić się od tych myśli..wciąż go kocham..ale za dużo między nami się wydarzyło żebyśmy wrócili do siebie..on pewnie już zapomniał o mnie.. Ale ja wciąż pamiętam..niewiem co robić codzień o tym myślę..nerwica mi się pogłębiła do tego stany depresyjne prawie ciągle siedzę w domu nie mam ochoty spotykać się ze znajomymi bo czuje się źle..taka inna od nich z tymi moimi problemami..nerwica mnie zmieniła strasznie..dzięki niej niby pozbyłam się nałogu palenia i picia ale za to stalam się wrakiem psychicznym..nie mam życia..ciągle się obwiniam o wszystko, i czuje straszny żal do siebie bo to ja zerwałam.. Zraniłam jego rodziców tym..wiem że mają straszny żal o to do mnie..i wcale im się nie dziwię.. Chciałabym cofnąć czas:[

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować