Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po tabletki anty chodzicie do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
ja kupuje u kowala

Gość gość
Pytanie jest poważne ponieważ tabletki bez problemu można kupic w internecie. Ja na dzień dzisiejszy jestem nieubezpieczona więc pozostaje mi tylko prywatny lekarz a jak zadzwoniłam do 2 prywatnych lekarzy zapytać się co i jak to wyszło, że na jedną głupią wizytę musze wydać ok 200zł (wizyta + badania), potem kolejna płatna wizyta i może łaskawie wypisze tabletki. Prawdę mówiąc nie stac mnie na to więc załatwiłam sobie tab inaczej.

Gość gość
Luksusy kosztują.

Gość gość
MASZ ODWAGE

Gość gość
jesteś kompletnie nieodpowiedzialna i nie płacz potem, jak w najlepszym przypadku zakończy się to ciążą, bo w gorszych to różnie może być- skąd wiesz co tak naprawdę ci sprzedadzą? poza tym wypadałoby skonsultować z lekarzem, czy akurat takie tabletki są dla ciebie odpowiednie, a w tym celu robi sie badania- głupota niektórych jest powalająca, no ale to twoje życie i twój organizm

Gość gość
Ale ja kupuję receptę na tabletki a nie tabletki a chyba w aptece nie sprzedają witamin pod nazwą tab anty, co?

Gość gość
Głupota to jest osoby tej powyżej... Za granicą w wielu krajach tabletki dostępne są bez recepty, to że w Polsce jest taki szalony wymysł to nie znaczy ze wszędzie tak jest. Nawet tabletki po stosunku kupisz bez recepty na stacji benzynowej. Więc teksty o głupocie zatrzymaj dla siebie i wyjdź trochę poza granice kraju ze swoją wiedzą.

Gość gość
tak się składa, że mieszkam w NL i powiedz mi gdzież to i na której stacji benzynowej można kupić tabletki? a zanim się weźmiesz za krytykęę, to poczytaj troche o konsekwencjach takich jak np. zakrzepica- może ci sie w głowie nieco rozjaśni "światowa" wszechwiedząca

Gość gość
Ja w wielkiej Brytanii anty kupowałam bez recepty

Gość gość
W usa tabletki po stosunku w niektórych stanach można własnie kupić w sklepie, na stacji benzynowej. Nie pamiętam już ale coś własnie z sądem było który orzekł, że takie leki powinny być bez problemu dostępne.