Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie ubrania na weekend u chłopaka

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, co byście poleciły mi na weekend wu nowego chłopaka? mam nowego partnera, zaprosił mnie na romantyczny weekend we włoszech. chcę czuć się zarówno sexy, jak i wygodnie. legny i zwiewne tuniki? baleriny czy obcasy? wiem, że to "straaaszny problem" ;) ale serio potrzebuję inspiracji ;)

weekend we wloszech?! chce cie kupic.... :o lepiej nie stroj sie za bardzo, to nie potrwa dlugo..... :P

Gość gość
hehe, no ile potrwa, tyle potrwa ;) a teraz chcę zaplanować garderobę tak, żeby wiedział, że kupić mnie jest niełatwo ;)

Gość gość
no dobra, to jak z tymi ciuchami?

Gość gość
ahaha, no rzeczywiście z grubej, dzięki... ale to mówisz, ze takie rzeczy kręcą facetów? to jest już jakiś trop ;)

to jest sexy i troche tansze... :P na wieczory... :P zaraz i na dzien cos znajdziemy... :P ile jeszcze kasy masz? :P:)

Gość gość
ja bym sie bardzo seksi ubrala zeby mnie bardzo szybko rozebral jak bedzie chcial mnie posuwac

Gość gość
nie mam duzo pieniędzy własnie. chcę coś bezpretensjonalnego, ale z klasą. wieeecie, taki klasyczny minimalizm, który podkreśli zalety sylwetki. nie wiem, czy postawić na krótkie rozkloszowane sukienki, jakich jest teraz wszędzie pełno, czy właśnie leginsy (podkreślają nogi i pośladki) z tunikami

Gość gość
Zdecydowanie sukienki Faceci uwielbiaja Na dzień zwiewne w jadnych kolorach na wieczór cos bardziej dopasowanego z większym dekoltem i ciemniejszy kolor Sukienki z sieciowek nie sa drogie a jak dobrze po szukasz to na pewno coś znajdziesz Pamietaj żadnych leginsow

Gość gość
no wlasnie w sieciowkach byle szmata kosztuje ponad 100 zl :O jakość żadna, cena powalająca. leginsy na pewno nie? ani obcisłe dzinsy? takie coś nie działa?...

leginsy dzialaja na kazdego faceta tylko trzeba wiedziec jak w nich chodzic a robi sie to tak, zeby pokazac doslownie tyci tyci, a reszty zeby caly czas sie domyslal. wtedy jest idealnie. co do sukienek tansze to vero moda i mos**to. tez maja fajne kiecki. a najlepiej to sie umow z moja dziewczyna na zakupy to wszystko sobie znajdziecie kiedy ja skocze na piwko.. .:P:)

Gość gość
hehe, dzieki wszystkim za sugestie ;) ok, ja sie zbieram na miacho, ale jak jeszcze ktoś ma inspiracje to proszę pisać :) pozdr 🖐️

Gość gość
tylko kuse majtki

Gość gość
w sklepach masakryczna bida. także mój problem nie został rozwiązany :I żadnych ładnych sukienek