Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej teraz nie starajcie sie o dziecko serio pisze

Polecane posty

Gość gość
Poza tym Ukraina sama wybrała rosję więc nie rozumiem niezadowolenia i wpieprzania się w to.

Gość gość
Ja teraz tez odradzam staran, ale z innej przyczyny:-) gdybyscie w tym miesiacu zaszky w ciaze to termin jest na przelomie roku. Ja zaszlam w planowana ciaze ok. 11-14 kwietnia i mialam termin zaraz po nowym roku. Niestety moje dziecko chcialo byc o rok mlodsze i urodzilo sie tuz przed sylwestrem:-) i takim sposobem bedzie rok za rowiesnikami:-)

Gość gość
jak sie urodzilo przed sylwestrem to chyba chcialo byc STARSZE a nie mlodsze :/

Gość gość
Jest o rok mlodsze niz dziecko urodzone w styczniu 2013, mimo ze sa teorytycznie z jednego rocznika. To chyba logiczne

Gość gość
podnosze

Gość gość
może ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość gość
ja mam zamiar sie starac, wojna moze byc teraz, albo za 5 lat. tego sie nie przewidzi. moja kolezanka stale odwleka zajscie w ciaze, bo a to wakacje, a to ciezki okres u meza w pracy, a to wyjazd do znajomych, a ostatnio wyjechala wlasnie z wojna...

Gość gość
Jakie głupoty autorko wypisujesz, ja za miesiąc rodze i nie przejmuje się żadną wojną u nas jej nie będzie.

Gość gość
Wiesz....porównanie odkładaniem ciąży przez "widzi mi sie" a wojnę to RÓŻNICA..- Po drugie..koleżanko wyżej- po co tutaj piszesz?? To nie jest pytanie do Ciebie...nie umiesz czytać ze zrozumieniem? 8msc temu nikt nie przewydywaj w ogóle wojny.. i tak po trzecie to nie głupoty sa.....sama myślałam o dziecku ale zachodzić TERAZ w ciąży wydaje się mi nieodpowiedzialne

Gość gość
a ja współczuje tym co PRAWIE zaszł w ciąże:/