Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadająca

znowu wypadają mi włosy, czy któraś z was tez tak ma?

Polecane posty

Gość wypadająca

wypada mi ostatnio b.duzo włosów, przy myciu, czesaniu, w ciągu dnia...podcięłam je do ramion, niedługo jak się przerzedzą to fryzura straci kształt, a ja stanę się mniej kobieca, juz teraz mam duze kompleksy z tego powodu.

Gość gość
Mi też ciągle wypadają, jak je złapie i pociągnę w dol, to cała ręka we włosach. Biorę tabletki, witaminy jakieś na włosy, ale zbytniej różnicy nie widać..nie wiem co mam robić

Gość gość
a próbowałyście nafty kosmetycznej? Ja jej używam od pewnego czasu przed każdym myciem włosów i jak na razie przestały wypadać. Oprócz tego nic nie stosuję. Do kupienia w aptece, ok 9-10 zł.

Gość wypadająca
przecież nafta jest na włosy, a nie na skórę głowy. A jak kładziesz coś na włosy to raczej to nie zadziała na zahamowanie wypadania.

Gość gość
no ale ją wcierasz we włosy i ma działanie napewno, wypróbuj. Kiedyś nawet pytałam fryzjerki to powiedziała że na wypadanie i wzmocnienie włosów to najlepsza nafta

Gość wypadająca
używałam nafty, ale tylko i wyłacznie by osiągnąć ładny efekt wizualny, ponieważ bardzo nabłyszcza włosy. a na wypadanie to na pewno nie pomoże.. poza tym nawet jeśli nałożę naftę na skórę głowy to potem jest ją b. ciężko zmyć i będę musiała co najmniej 3krotnie umyc głowę, a podczas tego wypadnie mi na pewno ze 3 garście włosów. no, ale mimo wszytsko dzieki za radę