Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąza wykryta po 20 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

czy to jest możliwe? do tej pory miałam normalne okresy , dopiero tego miesiąca mi sie spoznił , byłam u lekarza , zbadał mnie i stwierdził zasinioną szyjke macicy ,dał mi skierowanie na wykrycie z badan krwi , nic po mnie nie widać ,a ostatnio nawet schudłam , z obliczen wynika ze były to ok 20 tydzien , spotkałyscie sie z takim przypadkiem?

Gość gość
????

Gość gość
????

Gość gość
taaak, i w 20 tc lekarz nie zrobił ci usg, tylko na bete cię wysłał- jaja sobie robisz, czy co?

Gość gość
bo nie wiem czy jestem w ciązy , dlatego pytam czy to możliwe, lekarz wysłał mnie na bete bo to była pierwsza wizyta , a po badaniu stwierdził zasinioną szyjke, wiec wysłał na badanie ,jesli ciąza wchodziła by w gre to czy możliwe ze tego nie zauważyłam? to bylby ok 20 tydzien..

Gość gość
????

Gość gość
Czy Ty potrafisz liczyć???20tydzień to półmetek ciąży ! Boże jak można być takim osłem. Tak tak lekarz by nie wykonał USG!

Gość gość
chyba jasno okresliłam , to była zwykła kontrolna wizyta , skoro lekarz podejrzewa ciąze , to znaczy ze chyba moge w niej byc.. po co miał robić usg

Gość Ale bajer
W dzisiejszych czasach jeszcze taki debilizm wśród kobiet? Jak można nie zauważyć ciąży blisko 5 miesięcy.PROWOKACJA i tyle.Nikt normalny by tak nie postępował:D

Gość gość
oczywiście, że prowo, bo każdy normalny lekarz zrobiłby usg niezależnie od tego czy byłaby to pierwsza wizyta pacjentki,, czy setna, więc weź dziecko książkę do ręki, bo jutro do szkoły trzeba iść