Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogua

Moja dziewczyna ( Koledzy, picie..)

Polecane posty

Gość Kogua

Witam, a wiec zaczne od tego ze moja dziewczyna ma strasznie duzo kolegow a malo kolezanek, opowiada o nich caly czas co to nie oni robia, jak bylo z nimi na imprezie ile wypili i takie tam, denerwuje mnie ze gdy siedze z nia to dzwoni jakis koles i sie pyta kiedy pija, czy moze przyjsc do niej, kiedy jada na impereze, czy na weekend przyjedzie na dzialke sie napic

Gość gość
zabiera ciebie? dobrze by bylo zebys znal jej kolegow

Gość gość
uciekaj od takiej k****y z daleka i ty to tolerujesz picie i koledzy pewnie ostre jeebankaa tez

Gość Kogua
Wlasnie nie, jest porzadna dziewczyna dodam ze dziewica :) poprostu pije za duzo i do zlego stopnia ;/ no wiadomo sa zawsze z*eby co tylko licza na numerek ale ona nie z tych dziewczyn ;/

Gość gość
Moja koleżanka to taki typ, też ja koledzy zawsze zapraszali, bo byla zawsze chętna:) jeszcze nie miala chłopaka, którego by nie zdradzała, a ma juz 26lat i jest zareczona. Jak chętnych w realu nie moze znaleść to szuka przez internet. Ale koleżanka jest dobra, jesli chodzi o związki to porażka w jej wykonaniu.

Gość gość
Taa, moja koleżanka (pisalam wyżej) też udaje cnotke:) i ma wlasnie taka opinie. Uciekaj jesli nie chcesz zostać rogaczem.

Gość Kogua
wlasnie ja jestem pewnien ze nic glupiego nie zrobi naprawde, znam ja :) bardziej chodzi mi o kolezkow, bo ona pije to snu w sumie ;/ gadam znia zeby nie pila az tyle zeby spac ;/ bo sie o nia boje a wiadomo na kazdej imprezie mnie nie bedzie, chociaz jestem tego zdania ze skoro jestemy razem to i razem jezdzmimy na imprezy albo wcale :)

Gość gość
A ile lat ma twoja dziewczyna?

Gość Kogua
18, z reszta ja tez :)

Gość gość
Trzymaj się z dala od takich lasek, bo już nie raz pewnie przyprawiła ci rogi, kobiety które piją z kolegami, to szmaty i dają się bzykać bez żadnego oporu.

Gość Kogua
Nie nie jak mowilem jest porzadna i gwarantuje ze nic nigdy nie bylo (dziewica :) ale mowie tu o fakcie ze sa koledzy, Wada jej to ze nie potrafi byc nie mila (dziwne nie ? :D ) nawet glupi przyklad, ze pisla do niej koles, i mowie do niej to go splaw a ona : splawie ale tak delikatnie bo mu przykro bedzie " Kamil sluchaj, przykro mi ale nic z tego nie bedzie :( " dziwne, jak do mnie pisze jakas laska a niemam chcei zawierania kontakow to jedno zdanie wystarcza i nic nie pisze wiecej, a Ona potafi splawiac kolesia 4 dni ;/

Gość wioluszka1
ten temat to jakies prowo,

Gość gość
Nie powinna sie teraz do matury przygotowywać? Twoja dziewczyna to jakas patologia. Co sie dzieje z ta młodzieżą:o gdzie zmierza nasze społeczeństwo, skoro mamy takie zdegenerowane młode pokolenie:o to strasznie i przykre:(

Gość gość
ale pietolicie :o nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora :o ja tez pije i pale z kolegami (jestem starsza) i NIGDY nie ma mowy o seksie :o wiec nie wyolbrzymiajcie...

Gość Kogua
ogolnie to facet jest zawsze zazdrosny o dziewczyne...