Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LADY LADY LADY

GRUBASKI SĄ OKROPNE

Polecane posty

Gość gość
haha autorko to ja wolalabym juz byc gruba niz takie kosci jak ty :D

Gość gość
Ile masz lat Autorko?

Gość LADY LADY LADY
To dziwne, bo mam spore piersi jak na moją wagę nie jestem plaska, a niektore grubaski z duza nadwaga mają male cycki. Nie waże za mało. Fakt chcialabym nawet przytyć te parę kg ale taka moja natura

Gość LADY LADY LADY
21l.

Gość gość
W jakim wieku jesteś?

Gość gość
Droga autorko takim postem nie zmotywujesz nikogo do odchudzania,często to jest problem psychiczny,ze grubaski tyją,a czytanie,ż są takie jakie są pogłębia ich problem,jedzą więcej....Chciałabym,aby wszyscy byli szczupli,ale niestety tak się nie da....Sama kiedyś walczyłam z nadwagą,udało się,jestem z siebie dumna,ale wiem,że wyzywanie mi by nie pomogło..A Ty chcesz im pomóc,czy ponabijać się ,czy podnieść swoje EGO?

Gość gość
Jak miałam 21 lat wazyłam 39 kilo ewentualnie 40. Teraz prawie 10 kilo więcej.

Gość gość
jak cie facet puka od tyłu to go dźgasz kościami z pośladków w nadbrzusze

Gość gość
I kochane ni miejcie pretensji do szczupłych,że się nie tuczą,nonsens....

Gość gość
Bywa, że dziewczyna przy wzroście 170-175 nosi rozmiar 34 i wcale nie wygląda na przeraźliwie chudą.

Gość juz nie gruba
jestem szczupla i wogole mam fajna figure, ale w kazda moja ciaza ( 3 dzieci) była zagrozona i przelezana w lozku. Bralam jeszcze wtedy hormony, które zatrzymywaly mi wode w organizmie. Bylam strasznie gruba :( Mialam 3 cesarki i zawsze mi po wyjściu ze szpitala spada ok. 8-10 kg., ale niestety i tak zostaje dużo do odchudzenia, bo np. po ostatnim porodzie wazylam 86 kg ( 170 wzrostu). Nie mogłam się na siebie patrzeć. Rzygac mi się chciało wtedy. Codziennie plakalam (chociaż mój maz mowil, ze dobrze wyglądam- klamca ;) ) ciuchy jak namioty, a forma tragedia !!!!!!! czułam się pooooootwoooornie i wogole sama jak jakiś potwor :( Oczywiście wzielam się za siebie ostro, 5 doba po cc a ja smigalam na rowerze, codziennie od 7 rano szybkie marsze z wozkiem, ze starszymi dziecmi latałam po boisku i w końcu wytopilam ten obrzydliwy tłuszcz ;) czuje się już swietnie !! dlatego nie wierze, ze grubaski sa z siebie zadowolone i dobrze im z tymi kg słoniny na własnym ciele....i przepraszam, ale otyli musza być leniwi... taka prawda :(

Gość gość
Autorka ma 21 lat jest wysoka, szczupła i zapewne ładna. I super :-) Niech się tym cieszy,

Gość gość
jesteś tak chuda że jak się dymasz z facetem ? głowa ci nie odpadnie ?

Gość gość
Nie dziwię się, że denerwuje ją otyłość. Mnie na przykład denerwują osoby, które się krzywią i marszczą na twarzy bo nie panują nad swoją mimiką. Denerwuje mnie to i już. Ale jak ktoś musi to niech się krzywi jego sprawa.

Gość gość
Grube są brzydkie i oblesne a gadanie ,że lubią siebie takie to ściema. Wiem to z autopsji.Byłam grubasem , też mówiłam , dobrze czuję sie w swoim ciele , moja tusza nie jest dla mnie problemem.A właśnie ,że była , miałam z tego powodu kompleksy , brdzo chciałam byś szczupła.Schudnąc jednak wcale nie jest tak łatwo, to naprwdę trudne zadanie. Mnie sie w końcu udało.Już od 10 lat trzymam swoja wymarzoną wagę i wiem ,że teraz dopiero dobrze czuję się w swoim ciele. Na grubasów patrze z politowaniem , nie lubie ich.

Gość gość
jeśli kobieta jest ładna, ma zgrabne nogi i zachowane proporcje w budowie ciała, to nawet przy znacznej nadwadze wygląda atrakcyjnie, chociaż na pewno nie dla każdego. Jest mnóstwo szczupłych kobiet, które mają krzywe nogi, w kostkach takiej samej grubości jak w kolanach, nieproporcjonalnie szerokie albo wąskie biodra, dlugi tułów, wielkie piersi albo prawie ich brak. Nie tylko waga się liczy.

Gość gość
47kilo na 170 ohyda koscista maszkara:o

Gość gość
tez uwazam, ze to niemozliwe, ze kobiety z duuuza nadwaga uwazaja,z e jest im dobrze i siebie akceptuja. Jesli tak robia to godza sie na lenistwo, nic ze soba nie robia, bo tak im wygodniej. Po ciazy przytylam 25kg(byla zagrozona i od lekow) i aby wrocic do swojej wagi (55kg) pozostalo mi 10kg i nie wyobrazam sobie bym byla takim grubasem, bo nie jest mi dobrze i zrobie wszydtko by jak najszybciej pozbyc sie tych 10kg co zostaly. chodze na aerobik, na zumbe, cwicze w domu z sony moove mel b, trzymam diete, wiec 3-4 miesiace i bedzie jak dawniej. A dziewczyny z nadwaga hmm usiadly na laurach, wola zjesc ciastko (lub cala paczke), nie ruszac sie (bo ciezko) , maz lub partner dla swietego spokoju powie, ze je akceptuje i tkwia w tej tuszy.

Gość gość
jak facet na niej lezy to kości biodrowe go dźgają w brzuch i musi ruszać doopą w powietrzu żeby nie obijać się o gnaty

Gość gość
i pewnie jak leży to jej wystaje kość łonowa , taki pagórek i może je to pęknąc podczas bzykania

Gość gość
jak wązy 47 przy 170 cm to pewnie nawet nie ma warg sromowych tylko taką dziure na wierzchu

Gość gość
Hmm jak masz brzydki ryj to najbardziej płaski brzuszek nie pomoże